Välj GAIS som din Hemmaklubb

Under säsongen 2020 har du säkert märkt av att Unibet tagit över efter Svenska Spel som huvudsponsor till Allsvenskan och Superettan. Precis som föregångaren har Unibet initierat en satsning där klubbarna tävlar om en rejäl pott pengar – hela 20 miljoner – baserat på att deras kunder väljer sin favoritklubb.

Även om GAIS har varit återhållsamma med att uppmuntra någon att spela så är det ändå många av våra supportrar som uppmärksammat satsningen som heter Hemmaklubben. Det vet vi med bestämdhet eftersom vi för närvarande ligger på sjätteplats vad gäller hur många som valt Atleterna som sin favoritklubb.

Från klubbens sida vill vi inte övertala någon att börja spela, men vi vill ändå gärna informera dig som ändå spelar – och kanske till och med redan är kund hos Unibet – att välja GAIS som din Hemmaklubb. Som du vet kämpar vi med en ansträngd ekonomi och det bidrag som Unibet ger skulle självklart vara mycket välkommet.

Du kan läsa mer om Hemmaklubben på Unibets webbsajt. Observera att du inte behöver spela för att din registrering av GAIS som Hemmaklubb ska räknas.

För att registrera sig hos Unibet måste du vara minst 18 år. Om du upplever problem med ditt spelande hänvisar vi till Stödlinjen och/eller Spelpaus.