Information

Utlottning på stödbiljetterna klar

I samband med matchen mot Östers IF i tisdags var det 615 gaisare som löste stödbiljett vilket var den klart bästa siffran hittills i år. GAIS säger ett stort tack till dig som stöttar klubben.

Du har säkert koll på att vi nu lottar ut ett fint grönsvart pris på stödbiljetten och under fredagen drogs en vinnare: Lars-Åke Nilsson.

Lars-Åke har kontaktats via telefon och han har som pris valt alternativ 1 – Träningspass på Gaisgården under ledning av Conor Mc Donagh. Aktiviteten kommer att genomföras så fort vinnaren fått sin andra vaccination mot covid-19.

Detta innebär att priserna inom alternativ 2 och 3, alltså att skjuta straffar på Mathias Karlsson respektive klippning av Nicklas Karlström kommer att vara tillgängliga vid kommande hemmamatch mot Trelleborgs FF 18/5 kl. 18.30. Inför den matchen kommer vi också att komplettera med en tredje pris – och vi kan redan nu utlova att det är ett helt unikt och mycket underhållande pris.

Mer information om stödbiljetterna inför TFF-matchen kommer under nästa vecka och reglerna för utlottningen är enkla. En Stödbiljett kostar 100 kr och innebär att du har en lott i dragningen. Köper du två biljetter så har du två lotter och så vidare. Om du köper Stödbiljett Familj för 300 kr har du med samma logik tre lotter.

Alla stödbiljetter som har köpts via vår biljettportal eller via Swish 123 018 6734 senast tisdag 18/5 kl. 23.59 är med i dragningen av en vinnare. Vinnaren kommer därefter att kontaktas dagarna efter matchen för att få välja sitt pris.

Lycka till i lottdragningen – och tack för att du stöttar GAIS.