Information

Uppdatering kring årskort för 2021

På lördag startar Superettan 2021 och GAIS inleder serien mot Falkenbergs FF på bortaplan. Men innan vi tar oss an seriepremiären kommer här en vädjan avseende årskort för den kommande säsongen.

Grönsvart har under de senaste säsongerna sålt en bit över 1000 årskort till privatpersoner. Säsongen 2018 nådde vi 1200 årskort och året efter drygt 1050. Inför förra säsongen hann vi sälja 800 årskort innan pandemin slog till och vi var extra glada att i princip alla valde att stå fast vid sitt köp även när vi erbjöd pengarna tillbaka.

I en intervju efter årsmötet berättade ordförande Jonas Andersson att det är mycket som utvecklas positivt för GAIS just nu. Som exempel nämnde han då att vi har utökat personalstyrkan på Gaisgården, kontinuiteten i spelartrupp och ledarstab och inte minst det positiva ekonomiska resultatet från 2020.

Men Jonas underströk också att klubben är beroende av fortsatt stöd från medlemmar, partners och supportrar för att kunna fortsätta att utvecklas på det önskade sättet och var tydlig med att det viktigaste som man kan göra som supporter för att stötta klubben är att köpa årskort för 2021.

Därför vill vi från klubbens sida vädja till dig med grönsvart hjärta att stötta din klubb även under den kommande säsongen. Du kan läsa mer om årskorten via denna länk.

Vi är väl medvetna om att det just nu inte går att säga bestämt när vi får börja ta in publik på matcherna. Men du som köper årskort står garanterat först i kön när vi får öppna grindarna igen. Dessutom ger du klubben möjlighet till fortsatt positiv utveckling – något som vi självklart alla vill se.

Just nu har vi sålt strax över 400 årskort till privatpersoner – vilket i sig är en fin siffra med tanke på det osäkra läget i samhället. Men för att inte tappa tempo i vårt arbete med att bygga en klubb som kan konkurrera på en högre nivå än idag så skulle vi gärna se att den siffran kunde putsas innan vi kör igång med matcherna.

Spelare, ledare, personal, styrelse och alla andra som jobbar för klubben säger tack på förhand för att du stöttar GAIS under 2021.