Tolv sätt att stötta GAIS under 2021

Det finns många sätt att stötta GAIS och här nedan har vi samlat tolv tips på vad du kan göra för klubben i ditt hjärta under den kommande säsongen. Vi hoppas att texten kan användas som något av en att göra-lista för dig som vill stötta klubben lite extra framöver.

Vi säger ett stort tack för att du stöttar GAIS!

1. Lös medlemskap för 2021
Det mest grundläggande för dig som gaisare är såklart att bli medlem i klubben i ditt hjärta. Ett av våra prioriterade mål för de kommande åren är att GAIS-familjen måste bli större – och då vill vi självklart ha dig med som medlem.

Läs mer om medlemskap via denna länk.

2. När det väl blir tillåtet – gå på våra matcher och stötta laget på plats
Vi vet att du längtar lika mycket som vi gör efter att vi åter ska få spela inför publik. Just nu är gränsen som bekant åtta personer, men när vi väl får öppna grindarna igen så är det av väldigt stort värde för klubben att du är med och stöttar från läktaren.

Håll koll på kommande matcher via denna länk.

3. Köp årskort för 2021
Här väljer vi att citera ordförande Jonas Andersson: “Det viktigaste du kan göra för att stötta klubben är att lösa årskort även för 2021”. Även om vi just nu bara får släppa in åtta personer, även om du inte kan se alla matcher när vi väl får öppna grindarna – köp årskort och stötta GAIS.

Läs mer om årskort via denna länk.

4. Prenumerera på GAIS-on
GAIS-on är möjligheten att lösa medlemskap, årskort, souvenirer och mer därtill som en månatlig prenumeration. Välj mellan paketen Stil, Klass och Tradition eller bli månadsgivare genom paketet 1894.

Läs mer om GAIS-on via denna länk.

5. Lös stödbiljett till våra hemmamatcher
Så länge vi inte får släppa in publik på våra matcher får vi ingen täckning för de kostnader som finns kring arrangemanget – och då blir stödbiljetterna väldigt viktiga. Nu har vi dessutom förändrat upplägget kring stödbiljetterna så att vi varje vecka lottar ut tre fina och gaisiga priser – mer information om priser kommer inför respektive match.

Du löser stödbiljett via denna länk eller via Swish 123 018 6734.

6. Köp souvenirer på gaisare.se
Nyligen uppmanade SEF fotbollsälskare över hela landet att “Visa sina färger” som en handling för att uppmuntra till dialog kring hur öppningen av idrottsevenemang ska gå till. I vår webbshop hittar du allt du behöver för att visa dina färger och ditt stöd för GAIS. Varför inte slå till på årets ursnygga och populära bortatröja?

Du hittar vår webbshop via denna länk.

7. Följ matcher på Discovery+
Du har såklart redan koll på att GAIS hemma- och bortamatcher visas av Discovery+ och att du behöver abonnemanget Total för att följa säsongen. Använd länken nedan så får Grönsvart dessutom lite extra stöttning från leverantören.  

Lös ditt abonnemang via denna länk.

8. Registrera GAIS som din Hemmaklubb hos Unibet
Vi vill inte uppmana dig att chansa med dina surt förvärvade slantar, för inom GAIS vet vi av egen erfarenhet hur jobbigt det kan bli när man satsar på fel häst. Men du kan ge klubben värdefullt och viktigt stöd genom att teckna ett konto hos Unibet (utan att spela) och välja GAIS som din Hemmaklubb för 2021. Registrera dig eller logga in som kund på Unibet, välj din favoritklubb för 2021 – klart!

Läs mer om hemmaklubben via denna länk.

9. Stötta våra partners
Bland klubbens partners kan du köpa tjänster inom områden som fastighet, bygg, el, VVS, städ, reklam, bank, revision, bokföring, transport, bemanning och många fler. Ska du köpa ny dator, hemförsäkring eller motorcykel – eller ta en smittsäker öl på stan? Välj en GAIS-partner! Tack för att du väljer att göra affärer med företagen som stöttar GAIS.

Du hittar en förteckning över våra partners via denna länk.

10. Följ GAIS i sociala medier
Följ klubbens kommunikation inte bara via hemsidan, utan registrera dig också för vårt nyhetsbrev och följ GAIS i sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

11. Gå med i någon av supporterföreningarna
Vi vill uppmuntra dig till att dela ditt gaisande med andra supportrar och ett bra sätt att göra det är att gå med i någon av supporterföreningarna. Besök till exempel Makrillarna, Gårdakvarnen eller Spirrklubben på nätet för att läsa mer om hur du kan komma med i gemenskapen.

12. Kom med och jobba för klubben
Mycket av det arbete som görs inom GAIS utförs av ideella resurser. Här finns engagerade gaisare som hjälper till med försäljning av lotter, underhåll på Gaisgården, skjutsar ungdomar till matcher, hjälper till med administration eller som funktionärer vid våra evenemang.

Du är också välkommen i gänget och föreningen har helt säkert bruk för just din kompetens. Hör gärna av dig till info@gais.se och berätta vad du skulle vilja göra för GAIS.