Till vilken match är vi på väg – 6 poäng

Vid det här laget har du säkert koll på att vi kommer att köra årets första stora bortaresa 1 maj – men att resmålet är hemligt. Idag kommer ledtråden på 6 poäng som kan hjälpa dig att lista ut till vilken match vi är på väg?

Under måndag-tisdag har vi släppt två ledtrådar och idag kommer den tredje och du hittar samtliga dessa här nedan. Varje dag vid lunchtid publicerar vi ledtrådar på Facebook och Twitter och senare under dagen lägger vi också upp informationen här på hemsidan.

Ledtråd måndag – 10 poäng:
Vi reser mot ett slutmål med arena som formats av samme arkitekt som också ritat en grundskola med samma namn som en allsvensk arena. Restaurang Gondolens ägares farfar arbetade en del av livet med denne arkitekt.

Ledtråd tisdag – 8 poäng:
Vi åker mot öster men är inte riktigt så självplågande att vi ska återuppleva en förlust med 9-0. Matchens största stjärna fick oavsiktligt namnet Kung, men för originalkungen blev det endast tre allsvenska matcher.

Ledtråd onsdag – 6 poäng:
En av GAIS spelare med flest matcher på bänken hade ett smeknamn som gränsar till namnet på det område där matchen spelas. Ööööö, vad menar vi nu?

I morgon är vi tillbaka med nästa ledtråd. Lycka till!

Läs mer om evenemanget via denna länk.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: #Bortamatchen
När: Fredag 1 maj kl. 18.00.
Hur: Via GAIS YouTube-kanal.
Domare: Ej officiellt än.

Biljetter
Försäljning av stödbiljetter och andra virtuella matchprodukter öppnar på gaisare.se lördagen 25 april.

Till vilken match är vi på väg?
Under måndag-fredag 20-24 april kommer vi att publicera ledtrådar avseende den kommande matchen på GAIS.se och i klubbens sociala kanaler.

Vad behövs för att se matchen?
Du behöver internetuppkoppling och en skärm att titta på (dator/tv).

Matchtruppen
GAIS matchtrupp publiceras som vanligt kvällen före match på GAIS.se.