Till vilken match är vi på väg – 2 poäng

Här kommer den sista ledtråden för att du ska kunna lista ut till vilken match vi är på väg. Lycka till!

Sedan i måndags har vi släppt en ledtråd per dag och du hittar alla fem här nedan. Kan du komma på till vilken ort, vilken säsong och vilken match som vi är på väg?

Under lördag förmiddag publicerar vi rätt svar och vi hoppas att du vill följa med på resan.

Ledtråd måndag – 10 poäng:
Vi reser mot ett slutmål med arena som formats av samme arkitekt som också ritat en grundskola med samma namn som en allsvensk arena. Restaurang Gondolens ägares farfar arbetade en del av livet med denne arkitekt.

Ledtråd tisdag – 8 poäng:
Vi åker mot öster men är inte riktigt så självplågande att vi ska återuppleva en förlust med 9-0. Matchens största stjärna fick oavsiktligt namnet Kung, men för originalkungen blev det endast tre allsvenska matcher.

Ledtråd onsdag – 6 poäng:
En av GAIS spelare med flest matcher på bänken hade ett smeknamn som gränsar till namnet på det område där matchen spelas. Ööööö, vad menar vi nu?

Ledtråd torsdag – 4 poäng:
Både GAIS och motståndarna i matchen hade en annan dress under en period mellan bildandet och idag.  På arenan har det också spelats en VM-final med Sverige som ett av de deltagande lagen. 

Ledtråd fredag – 2 poäng
Mest troligt finns det ingen annan match i modern tid där andelen GAIS-mål som gått via stolpen eller så nära stolpen varit så hög. Nu är vi snart framme, jag tror jag hör dem välkomna oss, för visst sa de… Tjeeeena!

I morgon avslöjar vi rätt svar – alltså till vilken match årets första stora bortaresa går. Då öppnar vi också försäljning av biljetter och andra produkter som kommer att ge en grym matchupplevelse.

Läs mer om evenemanget via denna länk.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: #Bortamatchen
När: Fredag 1 maj kl. 18.00.
Hur: Via GAIS YouTube-kanal.
Domare: Ej officiellt än.

Biljetter
Försäljning av stödbiljetter och andra virtuella matchprodukter öppnar på gaisare.se lördagen 25 april.

Till vilken match är vi på väg?
Under måndag-fredag 20-24 april kommer vi att publicera ledtrådar avseende den kommande matchen på GAIS.se och i klubbens sociala kanaler.

Vad behövs för att se matchen?
Du behöver internetuppkoppling och en skärm att titta på (dator/tv).

Matchtruppen
GAIS matchtrupp publiceras som vanligt kvällen före match på GAIS.se.