Till vilken match är vi på väg – 10 poäng

Årets första stora bortaresa går av stapeln 1 maj. Resmålet är hemligt med nu släpper vi ledtrådar som kanske kan hjälpa dig att lista ut till vilken match vi är på väg.

Efter succén med #Derby2009 då vi sände premiären från Gamla Ullevi i grönsvart tappning drar vi nu igång säsongens andra evenemang där klubbens supportrar kan samlas kring en klassisk GAIS-match. Vilken match det handlar om har vi inte avslöjat än men vi kommer under veckan att publicera ledtrådar som gör att du kanske kan lista ut till vilken match vi är på väg. Varje dag vid lunchtid publicerar vi ledtrådar på Facebook och Twitter, men senare under dagen delar vi dom också här på hemsidan. Lycka till!

Ledtråd: 10 poäng:
Vi reser mot ett slutmål med arena som formats av samme arkitekt som också ritat en grundskola med samma namn som en allsvensk arena. Restaurang Gondolens ägares farfar arbetade en del av livet med denne arkitekt.

I morgon är vi tillbaka med nästa ledtråd.

Läs mer om evenemanget via denna länk.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: #Bortamatchen
När: Fredag 1 maj kl. 18.00.
Hur: Via GAIS YouTube-kanal.
Domare: Ej officiellt än.

Biljetter
Försäljning av stödbiljetter och andra virtuella matchprodukter öppnar på gaisare.se lördagen 25 april.

Till vilken match är vi på väg?
Under måndag-fredag 20-24 april kommer vi att publicera ledtrådar avseende den kommande matchen på GAIS.se och i klubbens sociala kanaler.

Vad behövs för att se matchen?
Du behöver internetuppkoppling och en skärm att titta på (dator/tv).

Matchtruppen
GAIS matchtrupp publiceras som vanligt kvällen före match på GAIS.se.