Tack för att du löser medlemskap för 2020

Under det senaste året har GAIS supportrar visat ett exceptionellt stöd för klubben via förköpsbiljetter, stödbiljetter och Swish-kampanjer. Men under samma period har klubben tappat i antal medlemmar – och den trenden vill vi gärna vända.

I tider då fotbollsklubbar köps och säljs mellan investerare, ibland med tveksamt förflutet, är det viktigt att vi håller fast vid våra föreningstraditioner – där det är medlemmarna som äger och styr föreningen. Detta blir såklart extra viktigt ur perspektivet att GAIS har tappat i antal medlemmar under de senaste åren, samtidigt som vi gaisare knappast har blivit färre. Därför vill vi påminna om att det är dags att lösa medlemskap för 2020.

Det ger dig möjlighet att påverka hur GAIS leds och utvecklas, samtidigt som det är ett ekonomiskt bidrag till klubben. Dessutom ger ditt medlemskap dig rätt att närvara vid kommande medlemsmöten och att rösta vid klubbens årsmöte. Välkommen som medlem i GAIS redan idag!

Och du, om du redan löst ditt medlemskap – hjälp gärna till genom att påminna din granne, kollega eller kusin om att göra detsamma.

Så här gör du

Använd denna länk för att lösa medlemskap i GAIS och följ instruktionerna nedan:

1. Ange din e-mailadress för att logga in och boka.
2. En engångskod skickas till din e-mail.
3. Ange engångskoden i pop-upfönstret.
4. Välj medlem eller skapa en “Ny deltagare”.
5. Välj lämplig grupp och “Boka”.
6. Genomför betalning. En bokningsbekräftelse mailas ut till dig.

Du kan också kontakta klubben på info@gais.se så hjälper vi dig.

Att tänka på

Tänk på att medlemskap ingår i våra årskort och för dig som stöttar klubben genom GAIS-On. Du kan köpa årskort via denna länk eller gå med i GAIS-On via denna länk.

Priser – medlemskap 2020

Vuxen: 350 kr.
Pensionär: 200 kr.
Barn-ungdom 1-19: 200 kr.
Barn under 1 år registreras som medlemmar utan kostnad.
Familjemedlemskap: 800 kr.

Du kan också lösa Guldmedlemskap till dubbla ordinarie priser (enligt ovan). Då stöttar du GAIS lite extra och får också ett extra snyggt medlemskap.