Stötta Gratismatchen som privatperson

Gratismatchen är en av våra viktigaste aktiviteter under året – dels för att den hjälper oss att bli fler i GAIS-familjen och dels för att den ger klubben ett mycket värdefullt ekonomiskt tillskott. Nu hoppas vi att du vill vara med och stötta årets Gratismatch mot Varbergs BoIS, lördagen den 19:e oktober.

GAIS ambition är att vi ska driva projekt som utvecklar såväl klubbens verksamhet som Göteborg som helhet. Gratismatchen är en viktig insats för att skapa resurser för fortsatt satsning på t ex Gårdstensfotbollen, ungdomsturneringen GAIS Open och sommarfotboll på Gaisgården.

Dessutom är Gratismatchen en satsning då vi varje år når ut till nya gaisare i samhällsgrupper som annars inte brukar gå på fotboll. Så när du stöttar Gratismatchen hjälper du oss att bredda vår supporterbas vilket kommer att gynna klubbens långsiktiga utveckling.

Gratismatchen brukar som du vet få ekonomiskt stöd av både partners och privatpersoner vilket gör att klubben kan bjuda alla på fri entré till matchen – och ändå få intäkter som ger oss bättre möjligheter framöver. Förra året var vi 324 gaisare som stöttade Gratismatchen och den fantastiska noteringen hoppas vi såklart kunna upprepa i år.

Tack för ditt stöd!

Stötta Gratismatchen med 995kr via denna länk så får du:

  • Stadsguiden Gårdarna är grönsvarta – en av våra jubileumsprodukter.
  • Deltagande i utlottning av ett presentkort på en fotbollsresa (dragning inför Gratismatchen).
  • En fin GAIS-mössa som vi tagit fram inför vintern.
  • Ditt namn på GAIS hemsida.

Stötta Gratismatchen med 300kr via denna länk så får du:

  • Ditt namn på GAIS hemsida.

Länkarna ovan leder till vår webbshop gaisare.se men du kan också stötta Gratismatchen via Swish eller Bankgiro:

  • Swisha till 123 018 6734 och skriv “Gratismatchen + ditt namn” i fältet för meddelande.
  • Sätt in ditt bidrag på Bankgiro 358-5130 och skriv “Gratismatchen + ditt namn” som meddelande.