Stödbiljetterna är tillbaka inför Brage-matchen

Efter det fantastiska intresset i samband med seriepremiären är våra stödbiljetter tillbaka när GAIS tar emot IK Brage på söndag.

Förra året gjorde IK Brage en starksäsong och var topptippade inför årets seriestart, men dalmasarna har fått en tuff start på säsongen med förluster mot Degerfors IF och Västerås SK. Vi räknar med att Brage kommer att vara taggade för att vända sin olyckliga serieinledning, men det gäller såklart också för GAIS.

Efter en skön seger i premiären blev det platt fall mot Norrby IF och nu gäller det att laget kan leva upp till vad huvudtränare Stefan Jacobsson sa efter tappet i Borås:

– Jag vet att våra supportrar kräver mer av oss än vad vi visade i Borås och även om vi inte är ”färdiga” som lag och enhet idag så är det klart att vi ställer högre krav på oss själva än vad vi levde upp till mot Norrby. Så nu gäller det att vi tar oss an den utmaningen i nästa match och gör en bättre insats.

Avspark är satt till kl. 14.30 och även om du inte kan vara med på plats så finns det flera möjligheter att stötta klubben.

Köp stödbiljett

Till premiären sålde vi hela 1052 stödbiljetter och självklart finns den möjligheten även till Brage-matchen. Denna gång är det Nikola Ladan som pryder biljetten som finns i tre olika varianter: Stödbiljett 100 kr, Stödbiljett Familj 300 kr eller Stödbiljett VIP 500 kr. Du gör ditt köp i vår nya biljettportal via denna länk.

Har du köpt årskort eller förköpsbiljetter tidigare så loggar du in med samma uppgifter och annars skapar du ett nytt konto. Efter köpet får du ett mail med en länk för att ladda ner biljetten – klicka bara på knappen ”Hämta biljetter”. Tack för att du stöttar GAIS.

Se matchen på Dplay

Vill du följa GAIS – IK Brage på TV så behöver du abonnemanget Total hos Dplay. Ska du teckna ett abonnemang så använd gärna denna länk – för då går en del av pengen faktiskt till GAIS.