Saldo Redovisning klara som huvudpartners

Saldo Redovisning AB blir huvudpartner till GAIS över de kommande tre åren.

Saldo Redovisning är en av Sveriges mest erkända och välmeriterade byråer med ett kraftigt engagemang på att få bort administrationen där framtidens teknik och 100% digitalt är nyckeln för att verkligen kunna fokusera och göra skillnad mot sina kunder för ett roligare liv och en klart bättre lönsamhet.

Saldo arbetar över hela landet med basen i Stockholm. Bolagets starka Göteborgsbakgrund med världens största GAIS-hjärta och ett enormt driv inom rättvisa, jämställdhet, hållbarhet och ekonomisk utveckling har skapat detta samarbete med GAIS

I och med avtalet övertar Saldo Redovisning stora delar av den ekonomiska redovisningen för klubben vilket innebär ökad kvalitet och effektivitet. I och med avtalet byter GAIS även affärssystem.

-Avtalet med Saldo kan vara ett av de viktigaste vi gör för klubben nu och för framtiden. Vi får i och med detta en helt annan administration och utvecklad ekonomistyrning för verksamheten, säger klubbchef Erik Bergkvist.

IMG_7573_600
Mattias Segerbrand, Saldo Redovisning

Saldo började sponsra GAIS som bronspartner 2018, utökade sitt engagemang 2019 med ett silveravtal och är nu klara som huvudpartner 2020-2022.

-Vi har haft en löpande dialog under några år med Mattias Segerbrand som har fastnat för vägvalet framåt för klubben och den vision jag förmedlat om hur klubben bör byggas inifrån och ut med fokus på utveckling av organisation och ekonomisk kontroll, säger klubbchef Erik Bergkvist.

Avtalet träder i kraft omgående och klubben befinner sig nu i en utvecklings- och lanseringsfas. Under avtalsperioden kommer Saldo ta plats på GAIS matchtröja med sin logotype.