Information

Publikinformation GAIS-IK Brage

Imorgon är dagen som vi alla väntat på äntligen här: en matchdag som åtminstone börjar likna ett normaltillstånd, med tusentals grönsvarta på läktarna. Som vi har saknat er!

Nedan följer några punkter och lite information som vi tycker att det är viktigt att ni har med er inför morgondagens återtåg till Gamla Ullevi:

  • Din biljett till matchen ska ha skickats till din mail alternativt mobilnummer vid köpetillfället. Du kan även se den i GAIS Live-appen. Har du mot förmodan inte fått din biljett ännu så ber vi dig att omgående höra av dig till info@gais.se så att vi kan skicka ut ett nytt mail/SMS till dig. Det är alltså inte ditt årskort som är din biljett till morgondagens match.
  • Inga biljetter kommer att säljas på plats på Gamla Ullevi imorgon, i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer, utan det är enbart förköp via webben som gäller.
  • Vänligen kom i god tid för att undvika köbildning. Entréerna öppnar kl.14.00, så planera gärna in lite extra tid för inpassering och ha din biljett redo så att vi kan hjälpas åt att undvika trängsel.
  • Är du inte frisk måste du stanna hemma.
  • Det ska fortsatt bli mycket varmt och soligt imorgon, så drick vatten!
  • Håll avstånd! Tänk hela tiden på att undvika att skapa köbildning och folksamlingar. Vi förstår att ni är glada över att se varandra igen, men vi måste hålla ut och hålla avstånd ett tag till.
  • Väl inne på arenan så kommer det att finnas publikvärdar som är behjälpliga att – inom ramen för rådande restriktioner – flytta ihop de sällskap som sitter på samma sektion och som så önskar av olika skäl. 
  • Kioskerna ser gärna att man hjälper varandra att handla då det blir mindre köbildning om en per sällskap handlar åt fler.

Alla har vi påverkats olika av den här ännu pågående pandemin och i ljuset av detta ber vi er allra, allra vänligast att visa respekt för varandra. Var snälla mot varandra och hjälps åt att hålla ordning så att vi tillsammans kan arrangera ett säkert och tryggt evenemang, för alla. Vi är trots allt alla på plats av samma anledning – av saknaden och kärleken till fotbollen, till GAIS.

P.S Om du ännu inte köpt en biljett så finns det ett gäng kvar, och du köper dessa här.

Vi ses på Gamla Ullevi imorgon – Framåt Atleter!