På söndag är det GAIS-hjälpen

På söndag är det dags för den andra upplagan av GAIS-hjälpen och precis som förra året finns det massor av unika sätt att stötta evenemanget och i slutändan även din klubb.

Förra året var GAIS-hjälpen ett starkt lysande ljus i det höstmörker som infinner sig när man befinner sig på nedre halvan av Superettan. Det högkvalitativa evenemanget fick inte bara välförtjänt beröm och samlade in ett värdefullt bidrag till klubben – utan var också en unikt bra uppladdning inför derbyt mot Öis. Supportrar, ledare, spelare, personal och andra med grönsvart hjärta kunde samlas kring klubben – och som grädde på moset följde laget upp med att fullständigt köra över de rödblå.

Alla förutsättningar finns för att årets GAIS-hjälpen kan bli en fin uppföljare. På söndag får alla gaisare samma chans att stötta klubben och i veckan är det dags för årets andra derby. Häng med och stötta GAIS-hjälpen på söndag så får du träffa bland annat Alexander Axén, Mikael Franzén, Boris Lumbana, hattrickhjälten Adam Egnell och ett gäng andra Atleter.

Precis som förra året har du chansen att ropa hem unika GAIS-prylar i auktionerna som du hittar på Tradera via denna länk.  Här hittar du bland annat signerade matchtröjor, tavlor med GAIS-motiv, skivor, böcker, en middag med Mikael Franzén och en helt unik axelremsväska. Du kan också önska låtar via Swish 123 281 11 98 och det finns mer information om evenemanget via denna länk.

Nu ställer vi in oss på en helt med stort grönsvart fokus – på lördag är det match mot FFF och på söndag är det GAIS-hjälpen som gäller. Framåt Atleter!