Nya träningsmatcher väntar för GAIS

Om knappt två veckor går GAIS in i en ny period av träningsmatcher och i dagsläget är sex motståndare bokade.

Vi startar försäsongens andra period av träningsmatcher om två veckor i Borås och spelar förhoppningsvis genrep i slutet av maj borta mot Allsvenska Mjällby AIF. I skrivande stund har vi bokat in sex träningsmatcher och planen just nu är dessvärre att dessa kommer att genomföras utan publik – du hittar motståndare och datum längre ner på sidan.

Och du, om listan över kommande träningsmatcher skapar ett ökat sug efter att den riktiga säsongen ska dra igång så hoppas vi att du vill stötta GAIS genom att teckna dig för en Förköpsbiljett via denna länk. Idén är enkel, du köper biljetten nu och kan sedan lösa in den när matcherna drar igång igen – vi ses på Gamla Ullevi!

Träningsmatcher april-maj 2020

Norrby IF – GAIS, 25 april kl. 12.00.

Ljungskile – GAIS, 2 maj kl. 14.00.

FC Trollhättan – GAIS, 9 maj kl. 15.00.

GAIS – Qviding FIF, 12 maj (plats och tid för avspark ej spikad).

GAIS – Jönköping Södra IF, Nya Ullevi, 16 maj kl. 14.00.

Mjällby AIF – GAIS, 24 maj kl. 14.00.

Vi följer såklart de besked som ges från myndigheter avseende möjlighet att spela våra matcher inför publik. I rådande situation hoppas vi att det ska gå att se flera av matcherna via webben, men just idag finns inga klara besked att ge. Vi ber att få återkomma med information om båda dessa frågor när det finns något mer att berätta.

Tack för att du stöttar GAIS!