Häng med på årets första stora bortaresa

Nu är det klart, det blir en uppföljning av succén med sändningen av premiärmatchen på Gamla Ullevi, ÖIS-GAIS 1-5. Denna gång ska vi göra årets första stora bortaresa den – och vi hoppas såklart att du vill hänga på. Vi kör den 1 maj.

Vår sändning av derbyt från 2009 blev en stor succé i flera avseenden, GAIS fick ett välbehövligt ekonomiskt tillskott och alla supportrar fick möjlighet att samlas kring klubben under några timmar. Nu kör ett nytt evenemang enligt samma mönster – och denna gång har bestämt oss för att vi ska dra iväg på en klassisk bortaresa.

Häng med 1 maj när vi återupplever en tidigare match i grönsvart tappning – avspark är satt till kl. 18.00.

När vi drog igång säsongen 2019 reste över 1000 gaisare Trelleborg för att stötta Grönsvart. Förhoppningsvis kan vi bli ännu fler nu när vi ska resa till en i många avseenden klassisk bortamatch. Vart vi ska är tills vidare hemligt, men i veckan kommer vi att publicera ledtrådar som kan hjälpa dig att lista ut vårt resmål och till vilken match vi är på väg.

Under måndagen kommer ledtråden på 10 poäng och därefter ger en ledtråd per dag fram till fredag. På lördagen 25 april avslöjar vi rätt svar och kommer därefter att öppna upp gaisare.se för försäljning av såväl stödbiljetter som ett välfyllt sortiment av matchprodukter.

Vi siktar på att fylla 20 bussar med fotbollssugna gaisare – och en av platserna är vikt för dig. Så boka redan nu 1 maj för årets första stora bortaresa – avspark är kl. 18.00 och sändningen startar 17.50. Resan startar dock tidigare än så och vi garanterar fin underhållning både på planen och i bussarna.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: Årets första stora bortamatch.
När: Fredag 1 maj kl. 18.00.
Hur: Via GAIS YouTube-kanal.
Domare: Ej officiellt än.

Biljetter
Försäljning av stödbiljetter och andra virtuella matchprodukter öppnar på gaisare.se lördagen 25 april.

Till vilken match är vi på väg?
Under måndag-fredag 20-24 april kommer vi att publicera ledtrådar avseende den kommande matchen på GAIS.se och i klubbens sociala kanaler.

Vad behövs för att se matchen?
Du behöver internetuppkoppling och en skärm att titta på (dator/tv).

Matchtruppen
GAIS matchtrupp publiceras som vanligt kvällen före match på GAIS.se.