Gaisarens kom ihåg inför säsongen 2019

Superettan 2019 kommer allt närmare – bara tre veckor återstår innan avspark i GAIS premiär i Trelleborg. Här hittar du några viktiga aktiviteter som vi hoppas att du som supporter och medlem ska lösa innan det är dags för avspark.

Som du vet har GAIS en ansträngd ekonomi och vi hoppas att alla supportrar och medlemmar vill hänga på och stötta Grönsvart under 2019. Häng på, det blir kul!

Köp årskort
Det viktigaste du som privatperson kan göra för att stötta GAIS är att köpa årskort. Använd denna länk för att boka din plats på Gamla Ullevi för säsongen 2019. Hemmapremiären går i år mot Östers IF fredagen den 5/4 kl. 19.00 och därefter väntar ytterligare 14 spännande drabbningar.

Lös medlemskap
Medlemskap ingår i år i Årskortet – så du som redan säkrat din plats på hemmamatcherna kan ta det lugnt i den frågan. Men för dig som inte tänker köpa årskort så vill vi gärna se dig som medlem. Signa upp dig som medlem i GAIS via denna länk.

Köp Bortakort
Bortakortet kostar även i år 800 kr och ger dig fri entré vid alla Grönsvarts bortamatcher i Superettan 2019. Av dessa pengar går drygt hälften till GAIS så det finns verkligen goda skäl till att införskaffa även detta kort. Årets seriepremiär går på Vångavallen lördagen den 30/3 och då hoppas vi att du är med och stöttar på plats! Köp bortakortet via denna länk.

Förnya garderoben
Det är tre veckor kvar till premiären – men det innebär ju att det är hög tid att uppdatera garderoben. Passa på att köpa t-shirts, hoodies, halsdukar med mera via denna länk.