GAIS trupp mot AFC Eskilstuna

Det blir två ändringar i GAIS matchtrupp mot AFC Eskilstuna jämfört med förra omgången. Julius Lindberg fick utgå mot Umeå FC efter en smäll mot knät och står över mötet med AFC. Joackim Åberg som fick lämna mötet med UFC i förtid efter ett rött kort är också utanför truppen. In kommer istället Predrag Randjelovic som är tillbaka efter sin rehab och Nuha Jatta.

Du hittar hela truppen längre ner på denna sida.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: AFC Eskilstuna –  GAIS.
När: Fredag 24/7 kl. 19.00.
Var: Matchen sänds på Dplay.
Domare: Richard Sundell.

Se matchen på Dplay
Vill du följa matchen på tv så behöver du abonnemanget Total hos Dplay. Teckna i så fall gärna ditt abonnemang via denna länk – för då går faktiskt en del av pengen till GAIS. Hittills har gaisares köp av abonnemang gett klubben drygt 40 000 kr!

Matchtruppen
GAIS huvudtränare Stefan Jacobsson har ihop med övriga ledarstaben, Fredrik Holmberg, Conor Mc Donagh och Tomas Vainio, tagit ut följande trupp till matchen

1. Mathias Karlsson
2. Charlie Weberg
3. August Wängberg
5. Niclas Andersén
6. Carl Elfgren Nyström
7. Nikola Ladan
8. Haris Cirak
9. Paulo Marcelo
10. Mervan Celik
12. Richard Yarsuvat
13. Fredrik Martinsson
14. Jesper Brandt
17. Nuha Jatta
18. Boris Lumbana
19. Julius Johansson
20. Predrag Randjelovic
24. Emin Grozdanic
33. Charfeddine Cherif

Vilka spelare är inte tillgängliga?
Följande spelare i A-truppen är inte tillgängliga i denna match:

4. Joackim Åberg
11. Julius Lindberg
21. Emil Wahlström
22. Aiden Harvey
25. Anton Snibb
33. Oscar Ekman

Julius Lindberg kommer att vara tillbaka i träning under kommande vecka men behöver säkert någon vecka till innan han kan spela match igen. Anton Snibb är tillbaka i full träning och bör vara tillgänglig i nästa match. Aiden Harvey kommer att vara tillbaka i full träning i kommande vecka och bör snart även vara tillgänglig för matchtruppen. Emil Wahlström har fortsatt problem med en baksida och det är svårare att säga när han är redo för match igen. Oscar Ekman ska genomgå operation för en axelskada och riskerar att missa resten av säsongen.