GAIS trupp inför matchen mot Landskrona BoIS

Här hittar du Atleternas trupp inför matchen mot Landskrona BoIS.

Efter två matchfria veckor går GAIS åter i elden under lördagseftermiddagen då nykomlingen Landskrona väntar på bortaplan. Truppen som åker söderut skiljer sig på två punkter jämfört med den som besegrade Vasalunds IF.

Till att börja med är Boris Lumbana avstängd efter det gula kortet senast och han ersätts av Nuha Jatta som är tillbaka efter två matcher mot Finland med P18-landslaget. Dessutom fick Simon Alexandersson kliva av under den matchförberedande träningen vilket gör att nyförvärvet Prince Isaac Kouame går direkt in i matchtruppen.

Du följer matchen antingen på plats (det finns fortfarande biljetter) eller via Discovery+, läs mer nedan.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: Landskrona BoIS – GAIS.
När: Lördag 11/9 kl. 15.00.
Var: Landskrona IP.
Domare: Andreas Dufva-Johansson.
Avstängda: Boris Lumbana, GAIS och Filip Olsson, Landskrona BoIS.

Följ matchen
Det finns fortfarande biljetter till bortaläktaren och har du möjlighet att stötta Grönsvart på plats så löser du biljett via denna länk.

Som vanligt kan också du följa matchen via Discovery+ förutsatt att du har abonnemanget Total. Teckna ditt avtal via denna länk så får GAIS ett bidrag från Discovery+.

Matchtruppen
GAIS huvudtränare Stefan Jacobsson har ihop med övriga ledarstaben, Fredrik Holmberg, Conor Mc Donagh, Tomas Vainio och Jörgen Ericson, tagit ut följande trupp till matchen:

1. Mathias Karlsson
2. Daniel Hultqvist
3. Filip Örnblom
5. Niklas Andersen
6. August Wängberg
7. Nikola Ladan
8. Viktor Alexandersson
10. Adam Egnell
11. Julius Lindberg
12. Richard Yarsuvat
13. Prince Isaac Kouame
16. Johan Andersson
17. Nuha Jatta
20. Daniel Sterner
24. Emin Grozdanic
25. Jonas Lindberg
26. Malkolm Moenza
33. Oscar Ekman

Vilka spelare är inte tillgängliga?
Följande spelare i A-truppen är inte tillgängliga i denna match:

Simon Alexandersson har en känning i vaden som han skadade under sommaren och han ska genomgå läkarundersökning. Michael Kargbo och Joackim Åberg kör rehab efter sina respektive skador och kan vara tillbaka om cirka tre-fyra veckor. Harun Ibrahim jobbar för att komma tillbaka efter en knäskada men förväntas vara borta något längre. Adnan Maric står över matchen med hänvisning till en höftskada och det är troligt att han kommer att genomgå en operation som gör att han är borta resten av höstsäsongen. Boris Lumbana är avstängd i denna match.