Information

GAIS och Stefan Jacobsson avslutar avtal i förtid

GAIS och Stefan Jacobsson har idag kommit överens om att bryta avtalet mellan parterna i förtid.

Stefan rekryterades till klubben för drygt två år sedan i rollen som huvudtränare och kontraktet skrevs då till över tre år. Under höstsäsongens avslutning tog klubben beslut om att arbetsbefria Stefan i hopp om att få till en positiv effekt under årets sista matcher. Under de senaste veckorna har GAIS och Jacobsson fört en diskussion om hur man ska hantera den återstående tiden av avtalet och nu har alltså en överenskommelse om att avsluta i förtid gjorts.

GAIS klubbchef Magnus Sköldmark kommenterar:

– Stefan är en erfaren och skicklig tränare som kom till klubben under en period av ombyggnation. Han har arbetat hårt för att möjliggöra den utveckling som vi siktat på för GAIS och det känns väldigt tråkigt, för båda parter, att vi avslutar samarbetet i förtid. Men vi vet att Stefan är en skicklig tränare och vi önskar honom lycka till i framtiden.

Stefan Jacobsson kommenterar:

– Jag har trivts väldigt bra i GAIS och vill tacka alla kollegor, spelare och supportrar som jag lärt känna under tiden i klubben. Det finns en kraft och energi i föreningen som gör att jag tror och hoppas GAIS kan ta tillbaka elitplatsen redan under den kommande säsongen. Jag önskar GAIS lycka till framöver.