GAIS matchtrupp mot VSK

Det blir en ändring i den grönsvarta matchtrupp som åker till Västerås för att möta stadens sportklubb jämfört med hemmamötet med IK Brage.

Emil Wahlström har en lättare känning i en baksida och får stå över matchen mot VSK av säkerhetsskäl. In i truppen kommer istället Boris Lumbana som är tillbaka efter den skada som han ådrog sig mot Norrby IF. Du hittar hela truppen och en uppdatering avseende de spelare som inte är tillgängliga denna omgång nedan på denna sida.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: Västerås SK – GAIS.
När: Söndag 5/7 kl. 14.30.
Var: Matchen sänds på Dplay.
Domare: Patrik Eriksson

Följ matchen på tv
Vill du följa GAIS – IK Brage på TV så behöver du abonnemanget Total hos Dplay. Ska du teckna ett abonnemang så använd gärna denna länk – för då går en del av pengen faktiskt till GAIS. Hittills har gaisares köp av abonnemang gett klubben drygt 40000 kr!

Matchtruppen
GAIS huvudtränare Stefan Jacobsson har ihop med övriga ledarstaben, Fredrik Holmberg, Conor Mc Donagh och Tomas Vainio, tagit ut följande trupp till matchen mot IK Brage.

1. Mathias Karlsson
2. Charlie Weberg
3. August Wängberg
4. Joakim Åberg
5. Niclas Andersén
6. Carl Elfgren Nyström
7. Nikola Ladan
9. Paulo Marcelo
10. Mervan Celik
11. Julius Lindberg
12. Richard Yarsuvat
13. Fredrik Martinsson
14. Jesper Brandt
18. Boris Lumbana
19. Julius Johansson
24. Emin Grozdanic
25. Anton Snibb
33. Charfeddine Cherif

Vilka spelare är inte tillgängliga?
Fem spelare i A-truppen är inte tillgängliga för matchen mot Brage:

8. Haris Cirak
20. Predrag Randjelovic
21. Emil Wahlström
22. Aiden Harvey
33. Oscar Ekman

Tränarstaben meddelar att Emil Wahlström, Haris Cirak och Aiden Harvey kommer att vara tillgängliga för spel i nästa match (Dalkurd FF på onsdag). Predrag Randjelovic har tränat fullt med laget under de senaste dagarna och kan också vara aktuell för spel i veckan som kommer. Oscar Ekman ska genomgå operation för en axelskada och riskerar att missa resten av säsongen.