GAIS matchtrupp inför mötet med Örebro SK

Förra året blev gruppspelet i Svenska Cupen en stor succé för GAIS när man under en tidig formtopp vann gruppspelet före bland annat Hammarby som Elfsborg. Nu är det dags att starta upp årets cupäventyr och det gör vi borta mot Örebro SK.

Bosko Orovic berättar så här om veckan som gått sedan förlusten mot Lindome GIF:

– Det har varit en lite knepig vecka efter den svaga insatsen mot Lindome. Vi har haft en del diskussioner och spelarna har rannsakat sig själva på ett bra sätt. Det känns som att vi har lite nya tankebanor i gruppen och jag tror och hoppas att vi är redo att göra en bättre insats. Man kan väl säga att det enda kravet som vi har på spelarna i matchen mot ÖSK är att göra en rejäl arbetsinsats, vi kan leva med att spelet kanske inte sitter men vi kommer att vara noga med att alla gör jobbet.

Blir det några ändringar i truppen jämfört med förra helgen?

– Calle Nyström och Niclas Andersén är fortfarande skadade och vi har gjort bedömningen att Emil Wahlström inte ska kastas in i laget efter bara två träningar. Dessutom är Nikola Asceric och Netinho inte spelklara ännu, där väntar vi på att de administrativa kvarnarna ska mala igenom respektive fall. Så det innebär att vi kommer att ha några U-spelare med oss till Örebro, precis som vi haft i de tidigare träningsmatcherna. Men Marcus Bergholtz och Milos Andelkovic är tillbaka efter sina respektive skador och det känns såklart bra.

1. Damir Mehic

2. Andreas Östling

3. August Wängberg

4. Alexander Angelin

7. Marcus Bergholtz

8. Rasmus Rosenqvist

9. Edin Hamidovic

10. Leonard Pllana

11. Karl Bohm

12. Kim Dickson

13. Arian Kabashi

16, Julius Johansson

17. Niklas Olsson

20. Predrag Randjelovic

22. Aiden Conor Harvey

25. Milos Andelkovic

26. Adam Wästlund

30. Marko Johansson

Inför matchen

Detaljerna

Vad: Örebro SK – GAIS.

När: Lördag 16/2 kl. 16.00.

Var: Behrn Arena, Örebro.

Biljetter

Du löser enklast biljett via denna länk: https://oskfotboll.ebiljett.nu/Home/tickets/64/False Det finns kiosk att tillgå på arenan och man betala med kort och Swish.

ÖSK Away

Vi tror att det kommer att bli cirka 200 gaisare på plats på Behrn Arena på lördag och det låter som att det kan bli en kul grönsvart dag. Det går självklart att åka bil eller tåg till Örebro på cirka tre timmar, men roligast är såklart att åka buss med andra supportrar. I skrivande stund finns fortfarande platser kvar om du vill åka Gårdakvarnen – läs mer och anmäl dig via denna länk. https://www.gardakvarnen.se/ak-med-till-orebro/