GAIS laddar inför derbyt

På måndag väntar höstderbyt mellan två lag med positiv formkurva – och du har en unik möjlighet till trevlig uppladdning inför matchen i evenemanget GAIS-hjälpen.

I söndags tog GAIS en riktigt skön seger på Gamla Ullevi när vi slog tillbaka VSK med 1-0. Efter att ha startat matchen på ett bra sätt så tappade vi en del av det vägvinnande spel som vi sett under de senaste veckorna. Istället gick bortalaget framåt, spelade rakt och lite mer på chans och pressade tillbaka Grönsvart. Men tack och lov kunde vi stå emot trycket och se till att Ricky Yarsuvats mål efter 20 minuter blev matchens enda.

Efter att ha kunnat glädjas över det resultatet ett par dagar är de nu dags att blicka framåt mot nästa match som är höstderbyt mot Öis. På måndag spelar Makrillarna åter på Gamla Ullevi, men denna gång som bortalag. Förhoppningsvis kan vi ta med vårt fina facit på hemmaplan även om vi på pappret står som bortalag. Av de 22 poäng som vi krigat ihop under säsongen har hela 19 pinnar tagits i hemmaborgen – vilket gör oss till femte bästa hemmalag i serien.

Ladda med GAIS-hjälpen inför derbyt

Inför just detta derby kommer du och alla andra gaisare att ha en unik möjlighet till trevlig uppladdning inför matchen. På söndag – alltså dagen före derbyt – kommer Gårdakvarnen och ett antal engagerade gaisare att arrangera GAIS-hjälpen. Detta är ett evenemang som pågår mellan 12.00-22.00 och som kommer att sändas på webben där en rad gäster kommer att dyka upp, från sporten kommer huvudtränare Stefan Jacobsson, lagkapten Calle Elfgren Nyström, tidigare spelarna Fredrik Lundgren och Pelle Blohm med flera. Dessutom kommer det att vara ett antal artister som dyker upp och underhåller, till exempel Viktor Olsson och Attentat. Du hittar hela spelschemat via denna länk.

Det finns möjlighet att önska låtar som körs under sändningen och att ställa frågor till gästerna – och du kan läsa mer om hur du gör via denna länk. Inom GAIS-hjälpen pågår också ett antal auktioner där du kan buda hem unika souvenirer på grönsvart tema, läs mer via denna länk.

Det här kommer att bli en unik upplevelse som förhoppningsvis också ger ett välbehövligt överskott till klubben. Tack för att du stöttar GAIS!

Stödbiljetterna blir en del av GAIS-hjälpen

Denna vecka är det förra omgångens matchhjälte Ricky Yarsuvat som pryder stödbiljetterna. Ricky gjorde mål för tredje Gamla Ullevi-matchen på raken och blev av supportrarna framröstad som matchens lirare.

Det finns några nyheter avseende stödbiljetterna och en av dessa är att vi har sänkt priset till 50 kr inför derbyt. Vi hoppas att det gör att du löser en stödplåt inför matchen – och kanske att du vill bjuda med dig grannar, kollegor eller vänner. En annan nyhet är att alla intäkter från stödbiljetterna kommer att räknas in i GAIS-hjälpen och den summa som insamlingar och auktioner ger.

Du löser din stödbiljett via denna länk eller via Swish 123 018 6734 och vi redovisar som vanligt utvecklingen på sociala medier och gais.se.

En komplett trupp laddar för derbyt

Idag tränar GAIS inför derbyt och alla spelare, vid sidan av de tre som är långtidsskadade, kommer att vara på plats. VI har just nu inga spelare avstängda, skadade eller sjuka inför måndagens match utan kommer till spel med full styrka. Laget kommer också att genomföra två träningar under helgen för att finslipa formen inför drabbningen med Öis.

Det finns hos spelare och ledare en stark vilja att upprepa prestationen från årets första derby, då Grönsvart var det bättre laget så länge vi spelade 11 mot 11. Det vill vi upprepa igen och se till att knipa ytterligare poäng i jakten på fast tabellmark under fötterna.

Avspark är satt till 19.00 på måndag och du följer som vanligt matchen på Dplay.

Inför matchen

Detaljerna:
Vad: Örgryte IS – GAIS.
När: Måndag 28/9 kl. 19.00.
Var: Du följer matchen på Dplay.
Domare: Inte officiellt ännu.
Avstängda: Inga spelare avstängda till denna match.

Köp stödbiljett
Denna vecka är det Ricky Yarsuvat som pryder stödbiljetterna som denna vecka bara kostar 50 kr. Du gör ditt köp via denna länk eller via Swish 123 018 6734. Tack för att du stöttar GAIS!

Se matchen på Dplay
Vill du följa matchen på tv så behöver du abonnemanget Total hos Dplay. Teckna i så fall gärna ditt abonnemang via denna länk – för då går faktiskt en del av pengen till GAIS. Hittills har gaisares köp av abonnemang gett klubben drygt 41 000 kr!