GAIS håller medlemsmöte 18/11

Den 18 november är det dags för årets första medlemsmöte – och denna gång håller vi mötet ‘online’.

Du som är medlem i GAIS har säkert koll på att vi inom klubben genomför två medlemsmöten per år. Under året har vi väntat på att det ska bli läge att sammankalla till ett sådant möte, men av förklarliga skäl har vi flera gånger fått skjuta våra planer på framtiden. Därför har vi nu istället valt att genomföra mötet ‘online’ och på onsdag 18 nov kl. 18.30 kommer vi att genomföra årets första medlemsmöte via Zoom, en mötestjänst som finns att tillgå på internet.

Under fredagen har vi skickat mejl till medlemmar med motsvarande information som finns på denna sida. Om du inte har fått något mejl ber vi dig göra följande: (1) säkerställ att du betalat medlemsavgift för 2020, (2) kolla om mejlet finns i foldern för skräppost och (3) skicka ett mejl till info@gais.se och meddela så lägger vi till dig på listan (vi behöver namn, adress, telefon).

Det krävs inte någon föranmälan till mötet. På onsdag vid lunchtid kommer vi att via mejl skicka ut information om hur du kan ansluta till mötet. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en dator, telefon eller tv (e d) att titta på.

Om du inte använt Zoom tidigare kan du behöva ladda ner programmet till din dator och det kan du göra via denna länk. Det går också att ansluta via en app i mobiltelefon eller läsplatta.

Vid mötet kommer Jonas Andersson (ordförande), Hans Aulin (kassör), Jonas Östergaard (fotbollsansvarig i styrelsen) och Magnus Sköldmark (Klubbchef) att medverka.

OBS! Om du har frågor som du vill att deltagarna ska besvara så ber vi att du skickar dessa till info@gais.se senast tisdag 17/11.

Väl mött på onsdag!

Inför mötet

Detaljerna
Vad: Medlemsmöte GAIS
När: Onsdag 18/11 kl. 18.30.
Var: Via mötestjänsten Zoom.
Hur: Logga in enligt information som skickas ut till medlemmar på onsdag vid lunchtid.

Anmälan
Du behöver inte anmäla dig i förväg – men skicka gärna dina frågor till info@gais.se.

Ladda ner Zoom inför mötet
Om du inte använt Zoom tidigare kan du behöva ladda ner programmet till din dator och det kan du göra via denna länk. Det går också att ansluta via en app i mobiltelefon eller läsplatta.

Inför mötet
Säkerställ gärna stabil internetuppkoppling samt att ljud/bild funkar på dator, mobil eller läsplatta innan mötet börjar.

Mötestruppen
Jonas Andersson, ordförande.
Hans Aulin, kassör.
Jonas Östergaard, fotbollsansvarig i styrelsen.
Magnus Sköldmark, klubbchef.