Erik Westermark lämnar GAIS

GAIS får idag tyvärr meddela att Erik Westermark inte kommer att representera klubben under 2019.

GAIS och Erik Westermark har under en tid fört diskussioner kring en förlängning av kontraktet. Men det står nu klart att vi inte lyckats hitta fram till en fungerande lösning trots att det var båda parters önskan. Bosko Orovic berättar:

– Erik är en grym kille som man gärna vill ha med i ett lagbygge för hans egenskaper både som person och spelare. Men eftersom vi har en mindre spelarbudget för den kommande säsongen så har vi tyvärr inte kunnat komma i mål med ett nytt kontrakt. Det känns tråkigt av många skäl men vi skiljs åt som vänner och jag har bara positiva saker att säga om Eriks tid i klubben.

Erik Westermark kom till GAIS inför säsongen 2017 och har gjort två säsonger i klubben som präglats av hans enastående arbetskapacitet och helhjärtade inställning till sin uppgift såväl på planen som vid sidan av den. Under sin tid i klubben har han gjort 46 matcher, varav 28 från start, och fått visa upp sina kvaliteter i en rad positioner både offensivt och defensivt. Minnesgoda supportrar kommer säkert ihåg att han figurerat som ytterback, wingback och i alla centrala mittfältspositioner och alltid stått upp för klubbens färger.

GAIS vill säga ett stort tack till Erik för hans insatser för klubben och hälsar välkommen tillbaka när våra vägar korsas igen.