Angenäma problem inför mötet med Dalkurd

Redan på onsdag väntar nästa match för GAIS när Dalkurd FF kommer på besök. Och det kan bli angenäma problem för ledarstaben när man ska ta ut matchtruppen.

Matcherna duggar tätt i Superettan och redan på onsdag är det dags för nästa match för GAIS. Då tar vi emot Dalkurd FF på Gamla Ullevi och vi kommer stärkta av poängen som bärgades i söndagens möte med Västerås SK. Förhoppningsvis kan spelarna hämta självförtroende och energi av den uppryckning som vi fick se efter “regnpausen” då Grönsvart hämta in ett 2-0-underläge.

Det oplanerade uppehållet gav Stefan Jacobsson chans att samla styrkorna och han berättade i efterhand att han varit tydlig i sitt budskap till laget. Lite skämtsamt sa han också efter matchen att ”tar man regnpaus behöver spelarna förmodligen en hårtork”, vilket säkert var en bidragande faktor till den uppryckning som följde när spelet blåstes igång igen.

Inför DFF-matchen kan det bli så kallade angenäma problem för ledarstaben. För om inget oförutsett händer är åtminstone Emil Wahlström, Haris Cirak och Aiden Harvey åter redo för spel och detsamma kanske även gäller Predrag Randjelovic. Det kommer att bli knivskarp konkurrens och på tisdag kväll får vi svaret kring hur våra tränare resonerat.

Som vanligt är det spel inför tomma läktare som gäller i mötet med Dalkurd, men vill du visa ditt stöd för laget och klubben så köp gärna en stödbiljett. Du fixar din stödbiljett via denna länk.

Denna vecka är det Mervan Celik som pryder biljetterna – extra passande eftersom han gjorde sitt första seriemål sedan återkomsten i matchen mot VSK och fick assistera till det andra.

I hemmapremiären mot J-Södra sålde vi 1052 stödbiljetter och mot IK Brage blev motsvarande siffra 551. Förhoppningsvis får vi se ett liknande stöd även i matchen mot Dalkurd.

Tack för att du stöttar GAIS.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: GAIS – Dalkurd FF.
När: Onsdag 8/7 kl. 19.00.
Var: Matchen sänds på Dplay.
Domare: Farouk Nehdi

Matchtruppen
GAIS matchtrupp presenteras under tisdagskvällen.

Köp stödbiljett
Denna vecka är det Mervan Celik som pryder stödbiljetterna och det finns tre olika varianter att välja mellan: Stödbiljett 100 kr, Stödbiljett Familj 300 kr eller Stödbiljett VIP 500 kr. Du gör ditt köp i vår nya biljettportal via denna länk.

Se matchen på Dplay
Vill du följa matchen på tv så behöver du abonnemanget Total hos Dplay. Teckna i så fall gärna ditt abonnemang via denna länk – för då går faktiskt en del av pengen till GAIS. Hittills har gaisares köp av abonnemang gett klubben drygt 40 000 kr!