Alla till Gamla Ullevi

Inom GAIS har vi använt frasen ”alla till GU” många gånger genom åren, men aldrig har den varit mer passade än inför söndagens avgörande kvalmatch mot Dalkurd FF. Kom med och stötta Grönsvart på söndag kl. 16.00.

Atleterna föll som bekant med 2-1 på Studenternas i den första kvalmatchen. Jonas Lindberg utjämnade hemmalagets första mål med mindre än tio minuter kvar av matchen och läget inför returen såg bra ut. Tyvärr lyckades DFF få in ytterligare ett mål och kunde därmed bärga segern.

Därmed väntar en riktigt tuff uppgift på söndag – GAIS måste vinna för att få spela i Superettan 2022. Men samtidigt måste vi komma ihåg att en 1-0-seger räcker för att rädda kontraktet, så det som ligger framför oss är på intet sätt omöjligt att nå. Tvärtom så tyder spelarnas kommentarer efter matchen i Uppsala på att man verkligen tror på att man ska klara av utmaningen.

Skulle resultatet på söndag bli 2-1 till GAIS väntar förlängning och eventuellt straffar. Regeln om bortamål gäller så en Grönsvart seger med 3-2 innebär fördel Dalkurd.

Vi vill nu å hela klubbens vägnar för sista gången i år – med stor ödmjukhet – be dig att sluta upp bakom laget, komma till Gamla Ullevi och ge spelarna rejält stöd i jakten på en nödvändig seger. Vi måste göra allt för att säkra kontraktet och i den uppgiften behövs du och alla andra gaisare.

Ta med dig alla grönsvarta vänner och bekanta och kom till matchen. Ni bokar era biljetter via denna länk.

Alla till Gamla Ullevi!

Inför matchen

Detaljerna
Vad: GAIS – Dalkurd FF.
När: Söndag 5/12 kl. 16.00.
Var: Gamla Ullevi.

Följ matchen
Förvisso sänds matchen via Sportexpressen, men den här matchen följer vi på Gamla Ullevi – lös din biljett via denna länk.