Vw6

Volkswagen klara som ny huvudpartner till GAIS

Volkswagen Göteborg blev under tisdagen klara som ny huvudpartner till GAIS under de kommande två åren. Med ett omfattande avtal satsar nu den tyska biltillverkare på att växa vidare tillsammans med GAIS och samtidigt stärka klubbens förutsättningar för framgång. Foto: Claes Hillén.

– Förutom att vi gillar fotboll i allmänhet inom Volkswagen tycker vi väldigt bra om just GAIS. Vi ser stora möjligheter att göra affärer inom GAIS affärsnätverk och med gaisarna, säger Arash Lidman platschef på Volkswagen Göteborg.

För GAIS del innebär avtalet inte bara fördelarna med en ny huvudpartner, utan också en möjlighet för alla gaisare att ta del av bra personbilserbjudanden som dessutom genererar ett mervärde tillbaka till klubben.

– Vi har jobbat på avtalet sedan ett tag tillbaka och efter några dagars slutförhandling är båda parter nöjda. Samarbetet känns naturligt redan från start, jag är väldigt nöjd, säger GAIS försäljningschef Niclas Brage Joxelius.

Volkswagens logotyp kommer synas centralt på GAIS matchtröja under säsongerna 2017-2018. GAIS kommer framöver att skicka ut information till medlemmarna om avtalets uppsidor samt kontaktuppgifter till vår avtalspart på Volkswagen Göteborg. Där kommer alla möjligheter finnas för att hitta rätt personbil till just dig.

– GAIS och Volkswagen är två starka varumärken som till att börja med kommer arbeta tillsammans under två års tid. Att klubben attraherar starka varumärken som signalerar kvalitet innebär att vår förening har en fortsatt stark position på marknaden, säger klubbchef Erik Bergkvist.

VÄLKOMMEN VOLKSWAGEN TILL MAKRILLNÄTET!

 

vw_GAIS_se