souvenirer_20170420

Vinn sista Bortakortet inför matchen i Falkenberg

Nu kan du lägga beslag på GAIS sista Bortakort för 2017. Det enda du behöver göra är att köpa något på Gaisare.se så deltar du i utlottningen av kortet.

Som du vet har Superettanklubbarna i år fått möjlighet att sälja det så kallade Bortakortet, en möjlighet för supportrar att följa sitt lag på bortaplan till en rimlig peng och samtidigt bidra ekonomiskt till den egna klubben. Varje lag har fått 100 kort som erbjudits till försäljning inför seriestart och i GAIS fall så har vi nu sålt 99. Det finns alltså ett ynka Bortakort kvar och det har du chans att vinna under veckan och kvittera ut inför matchen mot Falkenbergs FF på fredag.

Det enda du behöver göra är att köpa någon av våra grymma souvenirer på Gaisare.se under måndag (24/4) till torsdag (27/4) så deltar du i utlottningen av kortet. På fredag kommer vi att genomföra dragning på Gaisgården och meddelar vinnaren här på webben och i sociala medier. Kortet kan sedan hämtas ut enligt överenskommelse, förslagsvis på någon av supporterklubbarnas bussar eller vid arenan.

Du väljer naturligtvis själv vad du ska köpa men varför inte titta lite extra på t-shirten ”Storgatan 7” eller ”Majornas stolthet”, collagejackan ”GAIS” eller kanske vår fina bucket hat ”Sten Pålsson”? För den som vill hålla nere beloppet så har vi även strumpor i två utföranden samt en musmatta, allt för hundringen jämnt.

Kolla prylarna på Gaisare.se.

I och med denna tävling kommer GAIS ha sålt alla Bortakort för 2017 – något som vi är glada och stolta över. Men ska sanningen fram så hade vi faktiskt räknat med det, för med det supporterfölje som klubben har vore det konstigt om vi fått kort över.

Välkommen i tävlingen – lycka till.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: Falkenbergs FF-GAIS.
När: Fredag 28/4, kl. 19.00.
Var: Falcon Alkoholfri Arena (hitta hit).

Biljetter
Vinner du tävlingen så behöver du inte bekymra dig om att köpa biljetter till bortamatcherna längre, för då går du såklart alltid in gratis på bortaläktaren.

För dig som inte vinner så rekommenderar vi att du köper förköp via denna länk.

Formen
GAIS svarade för en gedigen insats i förra omgången då laget skiftade till 3-5-2. Det som saknas nu är att spelarna ska omsätta någon av de chanser som laget skapar till mål. Lyckas Benjamin Westman hitta ett recept för det till på fredag så ska årets första seger kunna bärgas.

Falkenberg har, precis som Grönsvart, startat säsongen på ett mer blygsamt sätt än man hoppats på. Faktum är att även hallänningarna jagar sin första seger efter tre kryss på de fyra första omgångarna. Senast noterade laget ett kryss efter 1-1 mot nuvarande tabelljumbon Åtvidabergs FF.

Poängligan
Just nu är det enkelt att sammanställa den interna poängligan i GAIS. Precis som senast gäller att Calle Nyström har gjort säsongens enda mål utan assist. Förhoppningsvis blir det ett större arbete att redovisa poängligan efter drabbningen i Falkenberg.