IMG_7487

Vill du hjälpa GAIS att bli bättre på kommunikation?

GAIS vill bli bättre på att kommunicera med medlemmar, supportrar, partners och andra som har intresse av klubben. Nu hoppas vi på att hitta dig som vill hjälpa oss på vägen?

Klubben söker nu efter fler personer som på ideell basis vill hjälpa oss att bli bättre på webben, i klubb-tv och våra sociala kanaler. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som är kunnig inom kommunikationsområdet och gillar att skriva, fotografera, filma, intervjua eller skapa kampanjer. Har du dessutom idéer kring hur GAIS kan bli bättre på att nå ut med regelbunden och slagkraftig information så vill vi gärna höra ifrån dig.

Inför vårsäsongen söker vi speciellt dig som är intresserad av att hjälpa till med texter och rapportering kring våra matcher, t ex motståndarkollen, matchrapporter samt intervjuer med spelare och ledare.

Idag är vi ett dussintal personer som jobbar med klubbens olika kanaler och vi vill gärna hitta 4-5 ytterligare personer som kan förstärka redaktionen. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer om vad detta arbete kan innebära så börja med att skicka ett mail till kansli@gais.se så tar vi kontakt med dig.