Viktigt meddelande inför lördagens träningsmatch

Här kommer ett viktigt meddelande inför GAIS träningsmatch på lördag. Vår motståndare Östers IF har för närvarande ett skadeläge där halva truppen inte är tillgänglig för spel och därför har klubbarna kommit överens om att ställa in den planerade matchen. GAIS kommer dock att genomföra en träningsmatch på samma tid och plats som tidigare annonserat, alltså lördag 15/2 kl. 15.00 på Bravida Arena, men mot en annan motståndare, nämligen Qviding FIF.

GAIS huvudtränare Stefan Jacobsson kommenterar:

– Det är såklart tråkigt när det blir sena ändringar kring våra matcher men det beror på anledningar som varken vi eller Öster kan styra över. Det känns i alla fall bra att vi lyckats lösa en annan motståndare och vi kommer att ta oss an matchen mot Qviding på det sätt som vi skulle gjort mot Öster, alltså att vi ska försöka få upp tempot och nivån inför Svenska Cupen nästa helg. Vi är glada för att Qviding har kunnat lösa detta med så kort varsel och räknar med att dom kommer taggade till Bravida.

Vi hoppas att du vill komma på matchen på lördag och stöttar Grönsvart på plats.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: GAIS – Qviding FIF.
När: Lördag 15/2 kl. 15.00.
Var: Bravida Arena.

Matchinformation
Arenan öppnar kl. 14.00 och samtliga hemmaåskådare går in via entré DEF, det finns även rullstolsplatser på denna långsida. Det är onumrerade platser på långsidan. men vill du stå så gäller sektion F, vill du sitta så gäller sektion D, i mitten på sektion E kan vi inte ha ståplats för där har vi rullstolsplatser. Dock får man räkna med viss skymd sikt om man väljer sittplats ovanför rullstolsläktaren på E. Du hittar en bild som visar sektionerna längre ner på sidan.

Entrén kostar 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdom/pensionär/student. Barn under 13 år går in gratis. Du betalar entrén i spärren med Swish eller kontanter. Årskortsinnehavare har fri entré till matchen. Då vi fortfarande inte fått de nya årskorten så ber vi dig istället säga till i entrén att du har beställt, så hjälper personalen dig.

GAIS Tifo sköter kioskförsäljningen och du kan betala med Swish eller kontanter. Makrillarna är på plats och säljer även GAIS souvenirer.

Matchtrupp
GAIS matchtrupp presenteras kvällen före matchen.