Viktig föreningsinformation om Stadium och GAIS | GAIS
stadium_GAIS_se980x460

Viktig föreningsinformation om Stadium och GAIS

GAIS har som bekant tecknat ett fint avtal med sportleverantören Stadium. Inom det avtalet finns en jättemöjlighet att förvandla era köp av kläder och skor till rena pengar för GAIS. Pengar som föreningen kan handla mer och bättre material för till samtliga lag från A, genom akademin och ner till Fotbollsskolan. Samtidigt får ni själva en fin rabatt och flera förmåner.

Vi vill därför be alla gaisare om två saker då intäkten är väldigt viktig för oss.

  1. Registrera dig som Stadium-medlem och välj GAIS som din förening att stötta.
    Det går enkelt och snabbt och ger så mycket tillbaka till GAIS.
  2. Gör ALLA era inköp av sportkläder hos Stadium och uppge ert personnummer i kassan. Stadium har ett jätteutbud av både kläder, skor och sportartiklar, även till vardagsbruk.

Stöd GAIS – Bonus till alla!

Ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till GAIS.

Nordens bästa bonus. För alla!
Vi har bundit ihop Stadiums kundklubb med Stadium Team Sales bonuskoncept för GAIS. Genom att kombinera dessa får vi Nordens bästa bonus för alla. Alla köp som GAIS medlemmar med familj, släkt, vänner och nätverk gör på Stadium och registrerar för bonus, ger personlig bonus men nu även bonus till GAIS. Förutsättningen är att medlemmen även är medlem på Stadium, ett förmånligt, kostnadsfritt och kortlöst medlemskap. Läs mer om medlemskapet.

Snabbt och enkelt

För att kunna utnyttja dubbel bonus och vara med i Stöd din förening så behöver du vara medlem på Stadium (registrera dig i butik eller på stadium.se) samt logga in på stadium.se och välja vilken förening du vill stödja.
Det går mycket snabbt och görs med några enkla klick. Logga in här.

Även de köp du gjort de närmaste 14 dagarna innan registrering är automatiskt bonusgrundande. På din medlemssida Min Sida på stadium.se har du full koll över dina val och kan uppdatera din medlemsprofil.

Många medlemmar ger mer bonus
Som Team Sales-förening får din förening upp till 10% i bonus på alla inköp, plus eventuell varumärkesbonus enligt vårt samarbetsavtal med Select.
Genom att handla på Stadium stöder du alltid föreningen med 3% extra i bonus och bidrar även till märkesbonus. För maximal effekt, uppmana gärna släkt och vänner att också stödja föreningen på detta sätt.För mer information, kontakta Stadium Team Sales.

GUIDE TILL HUR DU BLIR MEDLEM:
http://www.gais.se/wp-content/uploads/Support-Your-Club-Instruktion-hur-registrera.pdf