15. VIKTIG INFO_INNAN_BÅDA_AVSPARKAR.inkastade_foremal_IKFrej

Vi har återigen fått anmärkningar av förbundet för inkastade föremål

Vi har återigen fått anmärkningar av förbundet för inkastade föremål. ‘Detta har skett vi båda de två senaste hemmamatcherna. Vid några av dessa tillfällen har det av ren olyckshändelse i samband med glädjeyttring hamnat föremål nedanför Sektion 23. Oavsett orsak till att det kastas in föremål så ser förbundet lika strängt på det. I andra fall har det även tappats ner föremål från övre etage vilket bedöms på samma sätt.

GAIS har likt alla andra fotbollsklubbar en nolltolerans i frågan och den eller de som identifierats som skyldiga polisanmäls av myndighet på plats, eller om avsaknad av sådan, av klubben själva enligt överenskommen rutin med Polismyndigheten för att arrangera idrottsevenemang av vår typ.

Nedanför klubbens klacksektion och i anslutning till planen finns både ideell och avlönad personal från GAIS och Got Event. På läktarna under finns sittplatsbesökare ur alla publikkategorier. Utöver det utsätts spelare, ledare, övriga funktionärer och domare för direkt fara.

GAIS riskerar inte bara att matchen avbryts med möjligt förlust som följd om något inträffar där vi som arrangör inte bedöms kunna garantera säkerheten.

Klubben riskerar även att förlora den läktarlösning som våra supportrar kraftigt förespråkar och som skapar en fantastisk stämning på våra matcher.

Så, återigen, hjälp till att skapa stämningsfulla, trygga och säkra evenemang utan ordningsstörningar.

Tack på förhand. Och vi ses på kvällens match mot Östers IF.