gais-jan-eliasson-19-april_v2

”Vart är världen på väg” med Jan Eliasson den 19 april

GAIS är mer än fotboll, klubben som bildades 1894, är mer än en legendarisk och atletisk fotbollsförening. Vi är en modern förening med aktivt engagemang som sträcker sig långt utanför fotbollsplanerna.

Vi vill göra skillnad för göteborgarna som lever i våra stadsdelar. Vi vill betyda något för de unga som växer upp och för de äldre som redan rotat sig. Det är därför vi engagerar oss. Exempelvis i integrationsprojektet med fotbollsskola tillsammans med Gårdstensbostäder. Eller tillsammans med Faktum och deras insatser med gatutidningen som grund.

Men vi kan, vi vill och vi skall göra mer. Den kraften har vi. Därför bjuder vi nu in till en inspirationslunch. Där kommer vi att prata fotboll. Men framförallt kommer vi att prata om samhällets utmaningar. Och om vad vi, tillsammans med stadens näringsliv och boende, kan göra för att skapa ett ännu bättre Göteborg. För allt är inte bra här. Det vet vi. Så låt oss förändra tillsammans. För att försöka skapa en positiv framtid för alla.

Nu fortsätter vi vår mission. Vi gör det tillsammans med GAISaren som bättre än någon annan vet vad positiva förebilder, samordnade insatser och en fotboll kan bidra med i ett krackelerat samhälle.

Välkommen till en inspirationslunch med Jan Eliasson GAISare och f d vice generalsekreterare i FN. Tema: ”Vart är världen på väg?”

Datum: Onsdagen den 19 april
Tid: Kl. 11: 00 – 13: 30
Plats Clarion Hotel Post

Pris ex moms 1195 kr/person
I priset inkluderas Lunch, måltidsdryck, kaffe, föreläsning och garderob.

Bokning www.avisita.com/gais19april – Endast förköp och förskottsbetalning med kort

Övrigt
Alla bokningar är bindande. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
OBS! Vid entré, visa upp biljett tillsammans med giltig legitimation. Specialkost skrivs i anmälan.

För dig som önskar övernattning i Göteborg i samband med arrangemanget finns möjligheter till specialpris på Clarion Hotel Post – boka direkt på hotellet, 031-619050 eller reservations.post@choice.se, ange EVENT15 som bokningskod.

Varmt välkommen!
GAIS Näringslivsgrupp, styrelse och klubbledning.