Fotbollsskola-2a

Var med i GAIS sommarfotboll för barn

Häng på GAIS sommarfotboll om du är mellan 6 och 11 år. Vi utlovar kompisar, gemenskap och fotboll. 

Vill du vara med oss och fylla ut sommarens aktiviteter genom att delta i GAIS sommarfotboll? Vi kommer att ge dig en fin chans till att träffa nya kompisar, känna gemenskap och laganda, ha riktigt roligt och spela massa boll. Vi skapar något för alla, nybörjare eller elit spelar ingen roll då vi anpassar oss efter varje individ.

GAIS sommarfotboll riktar sig mot barn födda 2006-2011 och kommer att pågå under vecka 25, måndag-torsdag kl. 10:00-15:00.

Fotbollsskola-3a

Ibland kan det vara svårt som förälder att hitta en lucka för dessa tider om man inte redan har tagit semester, men vi hoppas att ni kan lösa det och att era barn kan vara med och lira boll och ha riktigt roligt ihop med oss.

Barnen kommer att tränas av GAIS U19 spelare och självklart kommer de att få träffa spelare från GAIS A-lag. Alla barn som deltar kommer att få en T-shirt, vattenflaska och en fotboll. Platserna som kommer att fyllas ut är 100 stycken och först till kvarn, så sök redan nu! Har ni några frågor så kontakta oss gärna. Mer specifikt schema kommer att komma längre fram.

Kostnaden är 1100:- (inkl. lunch till barnen).

Du gör din anmälan till GAIS sommarfotboll via denna länk.

Fotbollsskola-4