sommarfotboll2018

Var med i GAIS sommarfotboll för barn

Häng på GAIS sommarfotboll i samarbete med Stadium, om du är mellan 6 och 12 år. Vi utlovar kompisar, gemenskap och fotboll i en fantastisk miljö på Gaisgårdens elitfotbollanläggning.

Vill du vara med oss och fylla ut sommarens aktiviteter genom att delta i GAIS sommarfotboll? Vi kommer att ge dig en fin chans till att träffa nya kompisar, känna gemenskap och laganda, ha riktigt roligt och spela massa boll. Vi skapar något för alla! Nybörjare eller elit spelar ingen roll då vi anpassar oss efter varje individ.
Gaisgården ligger i Delsjöns naturskyddsområde på adressen Gamla Boråsvägen 75.

GAIS sommarfotboll riktar sig mot barn i åldrarna 6-12 år och kommer att pågå under vecka 25, måndag-torsdag kl. 10:00-15:00.

Barnen kommer att tränas av erfarna ledare och GAIS U19-spelare och självklart kommer de att få träffa spelare från GAIS A-lag. Alla barn som deltar kommer att få en T-shirt, vattenflaska och en fotboll.

Platserna som kommer att fyllas ut är 100 stycken och det är först till kvarn, så anmäl dig redan nu! Har ni några frågor så kontakta oss gärna på kansli@gais.se eller på mikael.lindstrom@gais.se.
Mer specifikt schema kommer att komma längre fram till anmälda deltagare.

Kostnaden är 1100:- (inkl. lunch till barnen).

Du gör din anmälan till GAIS sommarfotboll via denna länk.