ilprofessore_gais-980x500

Välkomna till arenapuben imorgon med souvenirförsäljning utanför

NY BUTIK OCH UPPLADDNINGSHAK

Förra årets lyckade koncept med restaurang och barer i direkt anslutning till ståplatssektionen var mycket uppskattat hos den publikgruppen. Partners återgår dock i år till den ordinarie miljön i restaurang tolvan, även kallad VIP-loungen och klacken flyttar åter till gamla Sektion 23. Vi erbjuder nu en alternativ lösning för uppladdning som öppnar kl 14.00.

GAIS kommer skapa en souvenirförsäljning i anslutning till en restaurang med mat och bar. För att handla i baren är det självklart 18 år. Men för att vistas i lokalen och kunna handla souvenirer och äta är övriga också välkomna. Självklart är både stil och musik kontrollerat av GAIS för rätt stämning.

gaisare_shopLokalen kommer vara i Il professore, den befintliga puben i arenakroppen, som ligger på Gamla Ullevis framsida och i direkt anslutning till biljettkassorna.

Alla har möjlighet att komma in på Il professore oavsett om du är biljettköpare eller årskortsinnehavare. Det spelar heller ingen roll vart du sitter på arenan. Välkomna till arenapuben.
Benjamin Westman kommer förbi på en intervju kl 15.15.

ARENABARER
Klart är också att Ottorbaren i hörnet bakom Sektion 23 kommer hålla öppet under säsongen för att erbjuda service till publiken på ståplats samt övriga sektioner på den östra sidan. Ottorbaren öppnar när entréerna öppnar kl 15.

UPPLADDNINGAR PÅ STAN
Gårdakvarnen knökar John Scotts Stable på Kyrkogatan 33 fullt. Bli medlem och köp GK-öl billigt som bara tusan. Gå i marschen till arenan ihop med klacken. Läs mer här.

Grönsvart Göteborg gör samma sak och fyller Flying Barrel på Kristinelundsgatan innan de beger sig till Gamla Ullevi för att möta upp övriga supporterföreningar.