Välkommen till medlemsmöte 11/11

GAIS hälsar alla medlemmar välkomna till medlemsmöte den 11 november .

Enligt GAIS stadgar ska klubben genomföra två medlemsmöten mellan respektive årsmöte för att informera om verksamhetens utveckling och planer. Årets andra medlemsmöte genomförs, precis som det första, på Restaurang 12:an på Gamla Ullevi. Vi uppmuntrar alla medlemmar att notera dag och tid i kalendern och hälsar välkomna till ett förhoppningsvis givande möte.

Upplägget för mötet blir enligt samma modell som vid mötet i juni.

17.00-18.30 Grönsvart mingel
Mingel med andra gaisare, styrelse och personal. Restaurang och bar är öppna och det kommer inför mötet finnas möjlighet att förbeställa mat via gaisare.se.

18.30-20.30 Medlemsmöte
Medlemsmöte med information från styrelsen. Vid mötet kommer ordförande Jonas Andersson, kassör Hans Aulin och sportrådets Jonas Östergaard att berätta mer om läget inom sina respektive områden.

Vi kommer att tydliggöra agendan inför mötet. Även ytterligare personer kan komma att vara med på mötet och vi återkommer i så fall med kompletterande info

20.30-21.00 Avslutning
Vi avslutar mötet utan stress och det finns tid för eventuella kompletterande diskussioner.

Övrigt
Välkommen att maila dina frågor till mötet till  info@gais.se så kommer vi att försöka att besvara dessa under mötet.

Observera att detta är ett möte som endast vänder sig till dig som är medlem i GAIS. Om du inte löst årets medlemskap ännu så kan du göra det på gaisare.se.

Välkommen till medlemsmöte!