Plastpremiär-1

Upptaktsträff och medlemsmöte på lördag inför Plastpremiären

På lördag är det inte bara Plastpremiär mot IF Norrby kl. 17.00 utan också medlemsmöte och upptaktsträff. Välkommen till Ullevi för bästa möjliga uppladdning inför matchen!

Årets arrangemang kommer att likna det som klubben anordnade förra året. Platsen blir alltså åter Ullevi – och då menar vi alltså den arena som Håkan Hellström regelbundet fyller till bredden – och vi startar redan kl. 13.00.

Du bjuder vi först på medlemsmöte under ordförande Tomas Anderssons ledning och då du som är medlem har chansen att både ta del av information från styrelsen och ställa frågor om verksamheten. Vi räknar med att mötet tar ungefär en timma vilket innebär att vi kickar igång upptaktsträffen kl. 14.00.

Då blir det som vanligt plats på scen för spelare och ledare (på bilden presenteras nyförvärvet Dan Keat på förra årets upptaktsträff), GAIS säljer årskort och souvenirer och supporterklubbarna är som sedvanligt på plats med sitt eget utbud av t-shirts, halsdukar och medlemskap. Under upptaktsträffen öppnar vi givetvis upp baren för den som vill äta eller dricka något gott i grönsvart sällskap.

Välkomna på medlemsmöte och upptaktsträff på lördag kl. 13.00. Redan i morgon kommer mer information om körschemat för eftermiddagen!

Till sist vill vi också nämna att GAIS kommer att sälja korv och kaffe på Valhalla i samband med matchen och dessa intäkter går oavkortat till klubben. Vi kommer också att sälja klubbens grymma vinterpaket – det vill säga mössa och halsduk – till Plastpremiärpris.