Featured Video Play Icon

Unicarriers Europe in som ny partner

Unicarriers Europe AB går in som ny partner till GAIS med start året ut. Den globala trucktillverkaren kommer inledningsvis presentera matchbollen året ut och synas med sin logotype på Damir Mehics tröja. Unicarriers tillhandahåller en perfekt mix för den Europeiska materialhanteringsbranschen. Gaffeltruckarna produceras i Mölnlycke, bara ett tiotal minuter med bil från Gaisgården, där också huvudkontoret är beläget.

Från https://www.unicarrierseurope.com/sv:

På UniCarriers Europe erbjuder vi en perfekt blandning av japansk kvalitet och teknologi, tillsammans med svensk design, användarvänlighet och ergonomi. Från vårt huvudkontor i Sverige har vi kontroll på utveckling och produktion i Sverige och Spanien. Vi har samlad branscherfarenhet sedan 1949 och vårt uppdrag att leverera produkter med toppkvalitet håller fortfarande i sig.

UNICARRIERS FINNS I FLER ÄN 30 EUROPEISKA LÄNDER – OCH I 79 LÄNDER TOTALT

De flexibla och individuellt utformade transportlösningarna för logistik och lager tillverkas i UniCarriers produktionsanläggningar i Sverige, Spanien, Japan, Kina och USA. Produkterna säljs direkt till slutkund genom ett kompetent säljteam och även via återförsäljare. Den huvudsakliga kundkretsen återfinns inom bil-, tillverknings-, elektronik-, livsmedels- och läkemedelsindustrin, samt inom logistik och tung industriproduktion.

ÖVER 1,3 MILJARDER EURO I OMSÄTTNING OCH FLER ÄN 5 000 ANSTÄLLDA GLOBALT

Räkenskapsåret 2016 hade UniCarriersgruppen 5 813 anställda över hela världen och omsättningen var 1,5 miljarder euro.

 

Logo_Colour