GAIS-HBK-1

Två spelare tillbaka mot Halmstads BK

GAIS får tillbaka AIden Harvey och Kim Dickson till matchtruppen inför mötet med Halmstads BK på tisdagskvällen.

Grönsvart inleder den åttonde omgången när man tar sig an seriefavoriten HBK på bortaplan. Men hemmalaget har inte startat serien på det sätt som många hade förutsett, för tipsen sa ju att Bollklubben med sina namnkunniga nyförvärv skulle ligga i serietopp. Istället har det varit kräftgång och så blek poängskörd att Igor Krulj fick foten efter bara sex matcher.

Istället har Magnus Haglund tagit över och han fick bästa möjliga start i helgen när laget slog Trelleborgs FF på Vångavallen. Självklart har både han och laget siktet inställt på att nu börja plocka treor och avancera i den jämna tabellen.

GAIS har fortsatt en ansenlig skadelista men får i alla fall tillbaka de unga talangerna Aiden Harvey och Kim Dickson till matchen, vilket gör att Atleterna kan åka söderut med 17 spelare. Det kommer hur som helst att bli en tuff uppgift för laget men självklart åker laget till Halmstad för att revanschera sig efter den svaga insatsen senast mot IK Frej.

Välkommen att stötta GAIS på plats!

Inför matchen

Detaljerna
Vad: Halmstads BK-GAIS
När: Tisdag 14/5 kl. 19.00.
Var: Örjans Vall.
Domare: Fredrik Klitte.
Avstängda: Inget av lagen har någon spelare avstängd inför matchen.

Biljetter
GAIS rekommenderar som vanligt att du löser förköp för att slippa köer på matchdagen. Du fixar din biljett enklast via denna länk.

Matchtruppen
GAIS kommer till match med följande trupp:

1. Damir Mehic
3. August Wängberg
5. Niclas Andersén
6. Calle Elfgren Nyström
7. Marcus Bergholtz
8. Rasmus Rosenqvist
10. Leonard Pllana
11. Karl Bohm
13. Arian Kabashi
14. Nikola Ašćerić
20. Predrag Randjelovic
21. Emil Wahlström
22. Aiden Harvey
24. Netinho
26. Adam Wästlund
27. Kim Dickson
30. Marko Johansson

Följande spelare är inte tillgängliga i matchen mot HBK: Alexander Angelin, Milos Andelkovic, Niklas Olsson och Andreas Östling.