Två ändringar i matchtruppen inför IK Frej

GAIS kickar igång Superettans 24:e omgång under fredagskvällen och som vanligt under hösten är det en match som kommer ha stor betydelse för hur säsongen kommer att sluta.

Det är IK Frej som står för motståndet och i bussen upp mot Stockholm sitter en 18-mannatrupp som skiljer sig från förra omgången på två platser. Aiden Harvey drog ju som bekant på sig en allvarlig knäskada och kommer inte spela mer under innevarande säsong. Dessutom har Rasmus Rosenqvist varit sjuk under veckan och får stå över drabbningen i Täby.

Istället kommer Alexander Angelin in i truppen efter sin avstängning senast. Glädjande också att vi kan välkomna Predrag Randjelovic tillbaka in i truppen efter ett par veckor vid sidlinjen.

Patrik Ingelsten och Tomas Erixon rapporterar inför matchen att man tycker att laget gjort bra insatser i de senaste matcherna även om baklängesmålet mot HBK kom lite lättvindigt. Under veckan har laget slipat på att få till offensiven lite bättre än i den senaste matchen och man hoppas fortsatt på hög kvalitet i våra fasta situationer.

Patrik Ingelsten kommenterar från bussen mot Stockholm:

– Det känns som att killarna har en ökande tro på det vi gör och det kan betyda väldigt mycket för utgången i matcherna, inte minst under hösten då alla matcher blir viktiga och planerna kan vara lite tyngre. Vi kör på i ungefär samma mönster som vi haft sedan uppehållet och hoppas att det skapar trygghet i laget och truppen. Vi i ledarstaben tycker att det verkar som att killarna ser fram emot utmaningen som väntar i Täby.

Du hittar truppen i sin helhet längre ner på denna sida. Välkommen att stötta GAIS på plats på Vikingavallen i Täby.

Inför matchen

Detaljerna
Vad: IK Frej-GAIS.
När: Fredag 20/9 kl. 19.00.
Var: Vikingavallen / Täby IP 1.
Domare: Per Melin.
Avstängda: Inga spelare avstängda inför matchen.

1. Damir Mehic
3. August Wängberg
4. ALexander Angelin
5. Niclas Andersén
6. Carl Elfgren Nyström
7. Marcus Bergholtz
9. Paolo Marcelo
10. Leonard Pllana
11. Karl Bohm
12. Henrique Moura
13. Nuha Jatta
14. Aaron Drinan
17. Niklas Olsson
18. Boris Lumbana
19. Månas Saebbö
20. Predrag Randjelovic
24. Netinho
30. Marko Johansson

Följande spelare är inte tillgängliga inför matchen mot Frej: Emil Wahlström, Andreas Östling, Aiden Harvey och Rasmus Rosenqvist.