Tifo

Swisha #100FÖRTIFO och håll läktarkulturen levande

GAIS Tifo finns för att se till att det finns en levande läktarkultur på GAIS matcher. Med kampanjen #100FÖRTIFO ber de alla gaisare om en hundring för att det visuella och verbala läktarstödet ska vara starkt och väl synligt även under 2020.

Målet är att samla in 30 000 kr innan den 1:e mars, och i skrivande stund är den insamlade summan 14 186 kr. Visst kan även du avvara en hundring? Swisha GAIS Tifo på 123 086 83 80 med meddelandet #100FÖRTIFO.

#100FÖRTIFO

Det ligger mycket arbete bakom allt från banderoller och flaggor till de större läktararrangemangen vid till exempel ett derby eller en premiärmatch. Alla gör detta ideellt på kvällar och helger, ibland utomhus när lokalerna inte rymmer det material som ska produceras. Och de pengar GAIS Tifo får in går direkt till att bekosta material så som tyg, färg, plast och därtill lokalhyra. Men ofta får man ta pengar ur egen ficka, något som förstås inte är hållbart.

De flesta gaisare känner nog en stor stolthet över att våra läktararrangemang håller allsvensk klass när de syns på tidningsbilder eller tv-klipp. Hjälp GAIS Tifo att hålla den nivån genom att bidra med en hundring idag! Den som vill och har resurserna kan även bli månadsgivare, lägga pengar i hinkarna på matchdagar samt köpa souvenirer.

Lördag är kampanjens sista dag, se till att swisha GAIS Tifo på 123 086 83 80 med meddelandet #100FÖRTIFO.