Publik-17

Supporterinformation inför FFF-GAIS

Nu väntar säsongens sista och viktigaste match för GAIS. I mötet med Falkenbergs FF på lördag måste Grönsvart med största sannolikhet vinna, eller i alla fall ta poäng, för att klara kontraktet utan kval.

Här nedan hittar du viktig information inför lördagens avslutande omgång i Superettan. De viktigaste punkterna att lägga på minnet är:

 • Boka resa med supporterföreningarna:
  Roligaste sättet att resa är självklart med supporterföreningarna och både Makrillarna och Gårdakvarnen kör bussar till Falkenberg. Du hittar länkar för information och bokning nedan.
 • Var ute i god tid om du åker bil:
  Om du ändå väljer att åka bil till matchen så bör du vara ute i riktigt god tid. Det kan vara problem att få parkering vid arenan eftersom MIssing People har haft sitt högkvarter där under den stora sökinsats som pågått i Falkenberg under veckan.
 • Lös förköp till matchen:
  Lös förköp i god tid. Det kommer garanterat att vara långa köer till den biljettkassa som är öppen vid bortasektionen. Du hittar länk för biljettköp nedan.
 • Ladda inför match på Rådhustorget:
  Uppladdning i Falkenberg blir på Rådhustorget, antingen på Hermans eller Rådhustorget 1A.

Tack för att du kommer med till Falkenberg för att stötta GAIS och för att du hjälper oss att berätta för andra gaisare om ovanstående viktiga punkter.

Falkenberg Away

Detaljerna
Vad: Falkenbergs FF-GAIS.
När: Lördag 10/11 kl. 16.00.
Var: Falcon Alkoholfri Arena.
Domare: Mirza Kazic.
Avstängda spelare: Inga spelare avstängda till denna match.

Biljetter
GAIS vill ge en stark rekommendation att du löser förköp för att slippa köer vid arenan. Vi har 1100 platser på bortasektionen och det kommer bara att finnas en biljettkassa öppen vid arenan. Hjälp oss gärna att sprida denna information till andra som ska på matchen. Köp din biljett till Bortastå för 120 kr via denna länk. För dig som har bortakort så ska detta visas och prickas av i spärren.

Du kan betala med kontakter, kort och Swish på arenan.

Åk med Makrillarna till matchen
Makrillarna kör en buss till Falkenberg med avgång kl. 11.30 från Excersishuset vid Heden. Du bokar din plats i bussen via denna länk. I Falkenberg laddar Makrillarna upp på Herrmans som ligger på Rådhustorget 3.

Åk med Gårdakvarnen till matchen
På lördag kör Gårdakvarnen (minst) tre bussar till Falkenberg och en av dessa är redan fullbokad. Bussarna går 12.00 från (stora) Ullevi och du bokar din plats i bussarna via denna länk. I Falkenberg laddar Gårdakvarnen upp på Rådhustorget 1A som ligger på samma adress.

Åk bil till matchen
Åker du bil till Falkenberg så se till att fylla upp alla säten med gaisare. Resan går såklart via E6:an och tar cirka 1 h och 10 minuter, se dock till att komma iväg i riktigt god tid för att inte riskera att hamna i köer och för att hitta parkering på plats.

Då det finns begränsat med parkeringsplatser i anslutning till arenan så hänvisar Falkenbergs FF till parkeringen vid Falkenbergs IP, ca fem minuters promenad från Falcon Alkoholfri Arena.

Åk tåg till matchen
Vill du hellre åka tåg till matchen så rekommenderar vi avgångarna 11.55, 12.55 eller 13.55 beroende på hur mycket tid du vill ha på plats inför avspark. Det finns sedan tåg som går tillbaka 18.08, 19.08 och 20.08. Resan tar 57 minuter och en enkelbiljett kostar 172 kr.

Uppladdning inför matchen
Inför matchen laddar både Makrillarna och Gårdakvarnen upp på Rådhustorget i centrala Falkenberg. Makrillarna håller till på Hermans och Gårdakvarnen på grannbaren Rådhustorget 1A.