Tele2_Arena_September_2014_04

Supporterinfo GAIS-supportrar på Tele2 Arena inför Hammarby borta

Hammarby Fotboll önskar supportrar till GAIS varmt välkomna till Tele2 Arena för matchen mellan Hammarby och GAIS. Vi hoppas kunna bjuda er på ett besök med bra inramning och service som gör att ni vill komma tillbaka!

Sektion och entré
Sektionen för GAIS supportrar är en del av ståplats på södra sidans nedre etage, sektion 118-119. Entrén till bortasektionen är entré P på den sydöstra sidan av arenan.
Öppning sker en timme innan avspark, 16.00. 
Se arenakarta för entré och sektion:
http://www.tele2arena.se/ditt-besoek/hitta-ratt-pa-arenan

Biljettköp
Förköp görs via följande länk: http://hammarbyfotboll.ebiljett.nu/kampanj/borgai/
Biljetter på plats säljs vid biljettluckor som finns intill entré P.
För att undvika köer rekommenderas förköp. 

Biljettpriser:
Vuxen 100 kr + serviceavgift 20 kr.
Ungdom (Till och med 18 år), student, pensionär: 70 kr + serviceavgift 10 kr.

Till och från arenan:
Vi rekommenderar supportrarna som ska till bortasektionen att komma söderifrån. Lämpligaste tunnelbanestation är Blåsut från vilken det tar ca 5 minuter att gå till entrén för bortassektionen.

Parkering


Bil och minibuss
. Arenagaraget under arenan med ca 650 platser rekommenderas som parkering. Uppgången vid garagets södra sida är nära intill bortasektionens entré. Det är viktigt att vara ute i god tid.

Buss: För bussar finns parkering på grusplanen intill Svenne Berkas Torg alldeles intill uppgången till bortaentrén. Ändring av detta kan ske men till annan näraliggande lösning. Definitivt besked ges av GAIS ansvariga efter slutgiltigt beslut från Hammarby Fotboll. 

Mat och dryck
Kiosk/fastfood finns i ytorna bakom sektionen. Hamburgare, korv, snacks, läsk, folköl, m.m finns vid dessa enheter. Upplägg i detalj styrs av hur många supportrar som förväntas komma.

Flaggor och tifomaterial
Vid större mängder flaggor och/eller tifoarrangemang så tas material in via entré Q för att kunna passera så smidigt som möjligt samtidigt med visitation och genomgång av materialet.

Kontakt:
Vi vill gärna veta hur ni som bortafans har upplevt besöket. För synpunkter efter match, kontakta GAIS SLO Jonas Nordström, slo@gais.se eller Hammarby Fotbolls SLO Jakob Uddeholt, jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se.