guys-drinking-beer

Supporterföreningarna Gårdakvarnen och GAIS Tifo derbyinformerar

#orginalderbyt närmar sig och här följer lite information för er som tänkt gå på matchen. Vi ber er alla att i största möjliga mån sluta upp bakom det vi beslutat om, för att på ett maximalt sätt visa vår överlägsenhet på samtliga plan.

UPPLADDNING
Stallet öppnar vid 12:00 och Gårdakvarnen trillar in någon gång kring 14:00. Grymma priser i baren på både mat och öl för er som är medlemmar. Glöm inte att lösa din biljett till Degerforståget på plats också!
Vi vill också uppmana er att visa respekt mot både inredning och personal, då dessa gör sitt yttersta för att vi ska trivas där. Om ni blir tillsagda att ex inte röka och stöka i eller utanför porten till ETU så beror det på att vi vill ha alla som tar lite frisk luft uppe på taket. En del grannar har klagat på oss vid större samlingar och för familjefridens skull kommer även marschen att flyttas till Harry Hjörnes så som det var förr.

MARSCH: Samling 17:30 och vi traskar iväg till GU 17:45.

LÄKTAREN
Alla som köpt biljett och har tänkt att stå i klacken på den ÖVRE sektionen vill vi placerar sig CENTRALT pga tifoaktiviteter och inramning, dvs sektion B4 och P4 i första hand. Kärnan kommer att hålla till kring gaten mellan sektionerna och vi uppmanar folk att så tidigt som möligt fylla på ”inifrån och ut”, så att det inte blir tomt på sektionen längst in. Ta en kik på arenaplanen nedan! Lyssna på klackledarLudwigs instruktioner och kom ihåg att allt vi gör är för att skapa så bra stämning som möjligt.
Kom in på läktaren i tid!

Sist men inte minst vill vi meddela att ETU fortsatt är nöjda med oss trots att vissa grannar kanske inte alltid varit det. Vi vill även uppmana er som står i klacken OCH vid sidan av att sluta upp och att efter förmåga, ge allt ni bara kan för att bära fram GAIS till sin tredje raka seger. Vi är inte nöjda vi ska framåt!

81bf2d27abb56b77a5619f6577c00b35-1