Evergrey-1

Stötta Gratismatchen och vinn biljetter till Evergrey

På lördag tar GAIS emot BP och vi hoppas på en bra publiksiffra och utmärkt stöd från läktaren – inte minst för att det är fri entré för alla. För dig som stöttar Gratismatchen finns det nu dessutom möjlighet att vinna konsertbiljetter till göteborgsbandets Evergreys spelning i hemstaden om en vecka.

Lördagen den 7:e oktober spelar Evergrey på Trädgårn och en av de som då äntrar scenen är gaisaren och GAIS.se-medarbetaren Rikard Zander. Han rapporterar att bandet nu efter en lång världsomspännande turné ser fram emot att få spela på hemmaplan igen. Du kan läsa mer om konserten via denna länk.

Evergrey bildades 1996 i Göteborg har sedan dess har bandet haft många olika konstellationer. Rikard kom med i bandet 2002 och har sedan dess underhållit fans världen över med sina kvaliteter på keyboard. Inför mötet med BP på lördag hörde Rikard av sig och föreslog att vi skulle lotta ut biljetter till konserten bland alla er som stöttar Gratismatchen – och sagt och gjort.

Direkt efter helgen drar vi två vinnare som får vardera två biljetter till spelningen som drar igång 20.00. Så om du inte redan har stöttat Gratismatchen än så finns det nu dubbel anledning, hjälp GAIS att nå ut till nya publikgrupper och ta chansen att vinna biljetter till Evergrey. Stötta Gratismatchen via denna länk.

Inför Gratismatchen

Detaljerna
Vad: GAIS-BP
När: Lördag 30/9 kl. 17.00.
Var: Gamla Ullevi.
Domare: Robert Daradic, Helsingborg.
Avstängda: Inga avstängningar.

Biljetter
På lördag gäller fri entré för alla och vi tillämpar fri inpassering i kassorna på lördag. Du behöver alltså inte hämta ut någon biljett i förväg. Välkommen – och tack för att du tar med vänner och bekanta på matchen!

Stötta Gratismatchen
GAIS tackar på förhand för ditt bidrag till Gratismatchen, ett försök att nå nya publikgrupper och på sikt få fler att älska och följa Grönsvart. Du kan ge ditt bidrag via denna länk.

Matchtruppen
GAIS matchtrupp tas ut efter den matchförberedande träningen på fredag och publiceras samma kväll på GAIS.se.