GAIS-HIF-7

Stötta GAIS Tifo inför derbyt

Det är mycket på gång inom GAIS just nu. Klubben har tre matcher inom knappt två veckor och förberedelserna inför Derbyt den 11/5 är redan i full gång. Och du kan göra två viktiga bidrag för att säkra ett lyckat derby: Köp biljett på rätt sektion och ge ett bidrag till GAIS Tifo – och kör det redan idag!

Det finns mycket att planera in i kalendern för gaisaren. På fredag spelar Grönsvart borta mot Falkenbergs FF och klubben hoppas på ett stort bortafölje på den nybyggda arenan. Precis en vecka senare är det dags för nästa hemmamatch då IFK Värnamo kommer på besök till Gamla Ullevi och därefter är det dags för en av vårens stora högtidsstunder, nämligen derbyt mot ÖIS FF. Lägg följande dagar och tider på minnet:

  • 28/4 kl. 19.00: Falkenbergs FF- GAIS.
  • 5/5 kl. 19.00: GAIS-IFK Värnamo.
  • 11/5 kl. 19.00: ÖIS FF-GAIS.

Det är alltså bara lite mer än två veckor kvar till derbyt och även om GAIS har två matcher på vägen fram så gäller det att starta med förberedelserna i god tid. Det finns framför allt två saker som klubben gärna vill pusha lite extra för redan nu. Det första är att du ska köpa förköp till rätt sektioner på derbyt och det andra handlar om att stötta GAIS Tifo att skapa något extraordinärt till matchen mot de rödblå. Det är ju dessutom lön för de flesta i veckan, så det finns inget att vänta på!

Stötta GAIS Tifo idag

GAIS Tifo har gjort ett fantastiskt jobb för att sätta sin prägel och skapa stämning på flera av Atleternas matcher under året. I bortapremiären mot Norrby IF, hemmapremiären mot Dalkurds FF och i senaste matchen mot Helsingborgs IF visade GAIS Tifo allsvensk klass och att det inte finns någon i Superettan som kan mäta sig med supporterklubbens kreativitet och förmåga.

Inför derbyt vill GAIS Tifo såklart upprepa succéerna från tidigare i år och även från förra årets drabbningar mot ÖIS FF. Men för att kunna mäkta med ytterligare ett stort tifo behöver man ekonomiskt stöd och därför vill GAIS gärna uppmana våra supportrar att stötta Tifo-gänget med ett bidrag.

GAIS Tifo driver nu en kampanj där man vill samla in 40.000 kr innan matchen mot IFK Värnamo. Du kan bidra på flera sätt till ett tifo av högsta klass den 11:e maj:

  • Lägg ett bidrag i hinkarna under GAIS matcher.
  • Swisha ett bidrag till 123 086 83 80.
  • Sätt in en peng på Plusgiro 72 02 76-1.

Såväl GAIS som GAIS Tifo tackar på förhand för ditt bidrag. Du kan följa hur det går för Tifo-kampanjen på GAIS Tifos webbplats.

Köp biljett till rätt sektioner på derbyt

GAIS och ÖIS FF har som bekant ett avtal klubbarna emellan där varje klubb får biljettintäkterna för sina respektive läktare. Här kan du läsa mer om vilka sektioner som gäller för gaisare och du köper din biljett via denna länk.