HBK-GAIS-1

Stötta GAIS på plats i Falkenberg på lördag

På lördag kl. 16.00 spelas sista omgången i Superettan 2018 och det är mycket som står på spel för GAIS. Vi hoppas därför att du vill följa med till Falkenberg för att stötta laget till nytt kontrakt.

Som du vet ligger GAIS i ett utsatt läge inför den tuffa bortamatchen mot Falkenbergs FF, som redan är klara för Allsvenskan 2019 men som fortfarande krigar med HIF om seriesegern. Men även om utgångsläget är svårt så har Atleterna fortfarande sitt öde i egna händer då en seger garanterar nytt kontrakt. Dessutom kan det faktiskt även ett kryss eller en förlust kan ge samma utfall beroende på hur det går för övriga lag.

Så på lördag går vi självklart för vinst för att inte behöva snegla på hur det går i övriga matcher. Men för upplysnings skull så kommer GAIS att spela i Superettan 2019 om vi i sista omgången tar lika många poäng som IFK Värnamo eller ett poäng mer än Norrby.

Självfallet ber klubben, ledarstaben och spelarna om fortsatt stöd säsongen ut och GAIS vill därför uppmana alla med Grönsvart hjärta att ta sig till Falkenberg på lördag och sporra laget till en riktigt bra insats och ett resultat som gör att vi spelat färdigt för i år.

Du hittar information om matchen, alternativa färdsätt och biljetter här nedan – och självklart är bästa sättet att resa med supporterföreningarnas bussar. På plats i Falkenberg laddar båda supporterföreningarna upp på Rådhustorget, Makrillarna på Hermans och Gårdakvarnen på Rådhustorget 1A.

Klubben vill också starkt rekommendera att du löser förköp för att slippa köer vid arenan. GAIS har tilldelats 1100 platser på bortasektionen och det kommer bara att finnas en biljettkassa öppen vid arenan. Du hittar länk för biljettköp nedan.

Falkenberg Away

Detaljerna
Vad: Falkenbergs FF-GAIS.
När: Lördag 10/11 kl. 16.00.
Var: Falcon Alkoholfri Arena.
Domare: Mirza Kazic.
Avstängda spelare: Inga spelare avstängda till denna match.

Biljetter
GAIS vill ge en stark rekommendation att du löser förköp för att slippa köer vid arenan. Vi har 1100 platser på bortasektionen och det kommer bara att finnas en biljettkassa öppen vid arenan. Hjälp oss gärna att sprida denna information till andra som ska på matchen. Köp din biljett till Bortastå för 120 kr via denna länk.

Åk med Makrillarna till matchen
Makrillarna kör en buss till Falkenberg med avgång kl. 11.30 från Excersishuset vid Heden. Du bokar din plats i bussen via denna länk. I Falkenberg laddar Makrillarna upp på Herrmans som ligger på Rådhustorget 3.

Åk med Gårdakvarnen till matchen
På lördag kör Gårdakvarnen (minst) tre bussar till Falkenberg och en av dessa är redan fullbokad. Bussarna går 12.00 från (stora) Ullevi och du bokar din plats i bussarna via denna länk. I Falkenberg laddar Gårdakvarnen upp på Rådhustorget 1A som ligger på samma adress.

Åk bil till matchen
Åker du bil till Falkenberg så se till att fylla upp alla säten med gaisare. Resan går såklart via E6:an och tar cirka 1 h och 10 minuter, se dock till att komma iväg i riktigt god tid för att inte riskera att hamna i köer och för att hitta parkering på plats.

Det kommer troligen att vara extra svårt att hitta parkering i morgon eftersom Missing People haft sitt högkvarter för sökandet efter den försvunne pojken just utanför arenan. Den generella uppmaningen till de som ska på matchen är att parkera en bit från arenan och gå sista biten. Det ska komma mer information om parkering i samband med matchen så håll utkik på webben under fredag och lördag.

Åk tåg till matchen
Vill du hellre åka tåg till matchen så rekommenderar vi avgångarna 11.55, 12.55 eller 13.55 beroende på hur mycket tid du vill ha på plats inför avspark. Det finns sedan tåg som går tillbaka 18.08, 19.08 och 20.08. Resan tar 57 minuter och en enkelbiljett kostar 172 kr.

Uppladdning inför matchen
Inför matchen laddar både Makrillarna och Gårdakvarnen upp på Rådhustorget i centrala Falkenberg. Makrillarna håller till på Hermans och Gårdakvarnen på grannbaren Rådhustorget 1A.