HH-2

Stötta GAIS och vinn Håkan Hellström-biljetter

Du har väl inte missat att GAIS just nu kör en kampanj där du har möjlighet att slå två fina flugor i en smäll. Stötta Atleternas väg tillbaka till Allsvenskan och vinn biljetter till en av Håkan Hellströms spelningar i Scandinavium i november.

Inom GAIS styrelse diskuterar man att förändra inriktningen på Framtidsfonden. Det finns förvisso inget beslut ännu, men en idé för framtiden är att fonden tydligare ska stötta GAIS sportsliga mål för A-laget: Att ta sig tillbaka till Allsvenskan. Som en första försmak på vad som möjligen väntar avseende fonden genomför GAIS under perioden 14:e oktober till 14:e november en kampanj där alla bidrag till Framtidsfonden utpekat går till att stärka GAIS möjligheter till sportslig framgång under 2017.

Dessutom lottar vi ut fina priser bland de som sätter in minst 500 kr till fonden:

  • Förstapris är två biljetter till en av Håkan Hellström-konserterna i november.
  • Andrapris är en signerad utgåva av Håkan Hellströms nyutgivna bok Sjung ditt liv.

Reglerna för utlottningen är enkla, för varje femhundring som man sätter av till fonden mellan 14:e oktober och 14:e november får man en lott i tombolan inför dragningen som sker den 15:e november. Sätter man in 1000 kr får man alltså två lotter och så vidare.

Du kan ge ditt bidrag till fonden på flera sätt:

  • Via Swish: 123 018 6734.
  • Stöd fonden via Gaisare.se. Här kan du enkelt skänka 500 kr, 1000 kr eller 2000 kr.
  • Sätt in via bankgiro 870-2979. Märk insättningen ”Mot Allsvenskan”.

På fredag kl. 15.00 tar GAIS emot Dalkurds FF på Gamla Ullevi och i samband med matchen kommer vi att berätta mer om hur du kan ta hem de eftertraktade Hellström-biljetterna.

Vinnaren kommer att presenteras på GAIS.se den 15:e november. Lycka till och tack på förhand för ditt bidrag till fonden.