HH-1

Stötta GAIS och vinn biljetter till Håkan Hellström

Nu kan du stötta GAIS i jakten på starkare verksamhet och nya mål samtidigt som du deltar i utlottningen av biljetter till en av Håkan Hellströms konserter i Scandinavium i november.

Håkan Hellström är inte bara Gaisare, han är också Sveriges största rockartist. I slutet av november gör han två utsålda spelningar i Scandinavium och det kommer självklart att bli två mycket speciella kvällar. Nu har du chansen att vinna två biljetter till en av konserterna genom att vara med och stötta GAIS.

Som du tidigare kunnat läsa på GAIS.se finns det planer på att förändra inriktningen på Framtidsfonden, från att ha varit inriktad på stöd till Akademin till att exempelvis mer uttalat stötta GAIS sportsliga mål för A-laget: Att ta sig tillbaka till Allsvenskan. Detta är något som klubbens styrelse diskuterar och mycket talar för att det kommer beslut kring hur fonden ska se ut framöver redan före årsskiftet. Man kan också tänka sig en delad fond för mer specifika insatser för var olika bidrag riktas.

– Detta innebär dock inte att akademin på något sätt nedprioriteras eller att satsningen på akademin stagnerar. Det är en välmående akademi vi nu har i GAIS men som ligger under samma ekonomiska tak som övriga klubben. Flera års hårt jobb av akademiansvariga, tränare och ideella ledare och föräldrar har tagit oss dit vi är idag. Det är inte något som GAIS kompromissar med utan ambitionen är att behålla och sakta utveckla utifrån hela föreningens möjligheter, säger klubbchef Erik Bergkvist.

– En fortsatt utveckling sker även i akademin med vad vi tror och hoppas kan innehålla en sund och bra långsiktig linje. Vi tror att vi hittat en bra helhet för akademin även 2017 och framöver om vi får till allt, trots en svår balansgång för föreningen i stort ur ett ekonomiskt perspektiv, fortsätter Bergkvist.

Som en första försmak på vad som kanske väntar genomför GAIS under perioden 14:e oktober till 14:e november en kampanj där alla bidrag till Framtidsfonden utpekat går till att stärka föreningens olika målsättningar och GAIS möjligheter till sportslig framgång under 2017. Vi kommer sedan att lotta ut två fina priser bland de som sätter in minst 500 kr till fonden:

  • Förstapris är två biljetter till en av Håkan Hellström-konserterna i november.
  • Andrapris är en signerad utgåva av Håkan Hellströms nyutgivna bok Sjung ditt liv.

Reglerna för utlottningen är enkla, för varje femhundring som man sätter av till fonden mellan 14/10-14/11 får man en lott i tombolan inför dragningen som sker den 15:e november. Sätter man in 1000 kr får man alltså två lotter och så vidare.

Du kan ge ditt bidrag till fonden på flera sätt:

  • Via Swish: 123 018 6734.
  • Stöd fonden via Gaisare.se. Här kan du enkelt skänka 500 kr, 1000 kr eller 2000 kr.
  • Sätt in via bankgiro 870-2979. Märk insättningen ”Mot Allsvenskan”.

På fredag kl. 19.00 tar GAIS emot HBK hemma på Gamla Ullevi och i samband med matchen kommer vi att sprida mer information om hur du kan ta hem de eftertraktade Hellström-biljetterna. Vinnaren kommer att presenteras på GAIS.se den 15:e november. Lycka till och tack på förhand för ditt bidrag till fonden.